- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ezt eddig miért nem lehetett kivitelezni? Bárkinek, az F-Secure-on kívül. Egyébként szerintem az a ritka bármilyen szoftver esetében, ha nem a user a tester is egyben. Kevés stabilan működő terméket látok Windows környezetben. Egyelőre megtartott a NOD32 AV-t, de simán átlépek WD-re, ha folyamatosan bizonyít.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
GEPESZ66
veterán
válasz csaba1203 #55151 üzenetére
1. Lépés: Futtatást nyissuk meg és gépeljük be a „gpedit.msc” szót, majd okézzuk le.
2. Lépés: Navigáljunk a Számítógép konfigurációja – Felügyeleti sablonok – Windows összetevők – Windows Defender menüpontra.
3. Lépés: Jobb oldali sávban kétszer kattintsunk „A Windows Defender kikapcsolása” lehetőségre.
4. Lépés: A megjelent ablakon engedélyezzük, majd alkalmazzuk a beállításainkat.
Néhány perc elteltével a Windows Defender szolgáltatás teljesen ki fog kapcsolni és a folyamatok közül is el fog tűnni. -
TeeJay
félisten
nem a sávszélességet csökkenti hanem a procit eszi meg 100%-ra régebbi gépen és ami előtte másik vírusírtóval röhögve mérte a 940megabitet az Kaspersky-vel 400-nál letérdel ami kevesebb mint a fele az előtte lévő programmal...
szóval elég tré még ez a Kaspersky, túrom is le és lesz NOD megintMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
chopin42
addikt
Üdv!
Meizu m6 note telefonom van flyme android, kb 4 éve nem használtam okostelefont.
Összefoglaló alapján, ha böngészőben blokkolnám a reklámokat, adguard.
Kérdés: ez az egyetlen opció, illetve mennyire fogja a telefont? Beépül a böngészőbe, mint asztali gépnél?
Vírusirtót kell-e külön raknom?
Előre is köszi, abszolút noob vagyok a mobil témában.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
GEPESZ66
veterán
Az F-Secure androidos verziója támogatja az Edge-t (adathalász védelem)?
Használja valaki?
Vélemény? -
salaud
aktív tag
Tencent PCManager-t próbáljátok ki. Jó alapvédelmet ad, elég ligth ahhoz, hogy ismerős c2d-s laptopját ne lassítsa, folyamatosan frissül, és nem akar mást csinálni, mint ami az antivírus dolga.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
törölt tag
-
net91
senior tag
Az F-Secure Save-t használom két napja. Azt tapasztalom, hogy a Portfolio gazdasági híreit olvasva mindig feldobja a "Bankhasználat védelme aktív" táblát. Sőt még a logout.hu-ra is feldobta.
A portfolio kezdő oldalát a beállításoknál betettem a kivételek közé. Ettől kezdve a főoldalon már nem dobja fel a táblát, de ha egy gazdasági cikket megnyitok akkor azonnal dobja a táblát. Ezért így zavaró cikkeket olvasni.Más. ABitdefendernél a bankolásnál Safepay letiltott minden böngésző bővítményt, sőt a bank oldaláról letölteni sem lehetett addig még külön nem engedélyeztem azt. Ott volt mellette még a virtuális billentyűzet is. Továbbá manuálisan rögzíthettem a bankjaim bejelentkező oldalait.
Itt a bankolás során semmi változást nem tapasztalok a hagyományos használathoz képest, csak az említett tájékoztató feliratot jeleníti meg.
Mit tartalmazhat ez a "Bankhasználat védelme aktív" védelem itt? Mi történik ilyenkor?
Nekem a BD bankolás szempontjából szimpatikusabb.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
salaud
aktív tag
válasz #86564352 #55172 üzenetére
A Tencent cég kb a Google-el egy méretű és erőforrású cég. A program a Bitdefender motorját licenceli, vírusadatbázisát használja, kiegészítve a saját felhős és egyéb megoldásaival. Szóval nem hazudik nagyobbat, mint bármelyik másik.
Az adatküldésről meg ennyit, hogy szerinted melyik nem küld haza adatot? Amúgy meg akkor te ne használd, de ne nyilatkozz olyasmiről, amit előítéletből helyből elutasítasz és ki sem próbálsz.A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
GEPESZ66
veterán
válasz Szellem. #55178 üzenetére
Csak kíváncsi lennék.
Nálam most a BD TS 150-250MB-ot használ.
Az Eset, ill. a KIS állítólag 100MB alatt van.
Igaz a teljes memória használat 45-50%.
Sajnos nekem a gépemben csak 4GB DDR3 RAM van még, igaz nem játszok, csak netezés, irodai munka, ill. konvertálás.
Azért megnéznéd, mivel pár napja F-Secure volt fenn, de akkor nem néztem?
Mivel a BD-re is sikerült a fél éves promót megszerezni, s megjelent a 2019-es verzió magyarul, ezért gondoltam kipróbálom. -
törölt tag
válasz Szellem. #55182 üzenetére
Lovagolj a szavakon... ő javasolta, én pedig nem. Ennyi, a továbbiakat el tudja dönteni magának mindenki kipróbálja-e a kínai programot. Nem tudom mi a trollkodás azon én nem tudom komolyan venni a honlapjukon az egysoros "legnagyobb, legjobb" ámításukat. (még egy tisztességes programbemutatót se találtam rajta, a Kaspersky és más régi versenyzők legalább valamivel számokkal, tesztekkel alátámasztják a marketing dumát és leírják hogyan működik) A termékről mondtam véleményt, nem kell ezen személyesen megsértődni, ha neki-neked tetszik használjátok a kínait.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz #86564352 #55183 üzenetére
A szavaknak jelentésük van. Ha tetszik neked, ha nem. Amit olvas az ember, abból egyértelműen leszűri a másik véleményét. Kérlek, ha megfogalmazol valamit, akkor úgy tedd, hogy ne legyen félreérthető. Akkor nincs vita.
Mindegyik cég használ ehhez hasonló nagy szavakat, mondatokat! Korábban itt pont arról beszéltünk, hogy ma már nem a védelem van értünk, hanem fordítva! Sok a marketing, meg a felesleges kiegészítő. Ez nem jó irány.
Azt gondolom az MS ezt felismerte és végre fejleszti a termékét abba az irányba, hogy a felhasználók ne igényeljék a problémás, és bonyolult, meg főleg drága 3rd party Av termékeket! -
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Évek óta használja egy ismerősöm az utorrent 2.2.1 alkalmazást.
E mellett ESET NOD32 av-t használ és a mai napon hirtelen riasztott az av az utorrent ezen .exe fájljára, hogy módosult Win32/Toolbar.Conduit.AX kéretlen alkalmazásFel is töltötte a virustotal-ra, de ez jött ki.
Ahogy látható csak az ESET és GData jelez rá.
Érdemes ezzel foglalkozni, vagy be kell tenni az ESET-nél a kivételek közé és ennyi? -
lck
senior tag
válasz Daywalkerke #55186 üzenetére
Utorrenten túl kellett volna már régen lépni. Helyette qbittorrent az ajánlott.
-
Jack Oneill
veterán
Amiota az utorrentet nem ajanja az ncore, illetve amiota kemprogram van benne, nekem az ESET le sem engedi tolteni a telepitot. Rogton ugrik ra. Ahogy a kollega irja, ezt az utorrentet mar reg el kellene felejteni. Egy szemethalmaz az egesz, ami tele van kartekony mellekletekkel, amit telepites kozben fel akar rakni, ha nem figyel az ember. Csak a botrany volt vele az elmult 3 evben. Legjobb szabadulni tole es valami reklammentes alternativat keresni. Pl.: qbittorrent.
Off vege[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz GEPESZ66 #55188 üzenetére
Amíg nem okoz lassulást, vagy egyéb nem kívánatos anomáliát, addig nem gond. Sosem foglalkoztam a memória használattal egy termék esetében. A memória azért van, hogy használva legyen. Ha szükséges a Windows úgy is fel fog szabadítani. Hagyd a fenébe ezt. Felesleges foglalkozni vele.
-
skroy
senior tag
A 2.2.1-es uTorrent az Ncore által ajánlott, legstabilabb kliens. Frissíteni nem szabad. Szintén ezt használom évek óta, de ma nálam is hazavágta az Eset.
-
gulac12
tag
Nálam is ezt akarta volna az ESET, én az uTorrent 2.2.1.exe fájlt felvettem a kivételek közé.
virustotal szerint:
2 / 68
2 engines detected this file
SHA-256 4474c6f3fdde3f3aca6358cf939818fe8876d0a5ac9a4d213df2862827c41212
File name utorrent-2.2.1-final-25302.upx.exe
File size 390.37 KB
Last analysis 2018-10-13 04:48:33 UTC
ESET-NOD32: a variant of Win32/Toolbar.Conduit.AX potentially unwanted
GData: Win32.Application.OpenCandy.T[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ahogy ajánlották,ott a qbittorrent,minden gondod elszáll.én csak azt bántam,hogy nem hamarabb váltottam anno.
-
chopin42
addikt
Üdv!
Erre valaki?
Előre is köszönöm!Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
lck
senior tag
válasz gulac12 #55192 üzenetére
Persze be tudod rakni a kivételekbe, nem az a gond, hanem az hogy a 2.2.1 kb. egy 7 éves verzió.
Elszállt felette az idő, nem követi a szerver oldali változásokat. Olyan mint pl. ha Winamppal hallgatnál zenét.
Azért lett javasolva a qbittorrent, ami friss modern letöltő kliens, hasonlít utorrenthez, nem nehéz az átállás rá.[ Szerkesztve ]
-
Kam1kaze
tag
2 hét után megint elindítottuk a PayDay 2, nálam ismét blokkolta az Emsi. Páromnál Eset-tel nem volt gond. Ugyan az történt, mint múltkor, nála elindult a játék, nálam meg semmi, úgy, hogy figyelmeztetést se kaptam, pedig most nem mentem el a géptől. Másodjára rányomtam a játék indítójára, akkor kiírta megint, hogy hiányzik a fájl. Emsi-re ránéztem, persze, hogy blokkolta és karanténba rakta, szó nélkül! 2 hete így beállítottam, de a valós idejű észlelés figyelmeztetésének az idejét magától visszaállította 10000 másodpercről 10 másodpercre. Ami mindegy is volt most, mert 1 másodpercre se szólt a blokkolásról.
Jeleztem az Emsi-nek, hogy téves riasztás, 1 órán belül vissza is írtak:
"Hello,
Thank you for reporting this issue. I have whitelisted the file, an
update to reflect this will be available within the next few minutes. To
avoid this from happening in the future with updated versions of the
file you can also create an exclusion for it under Settings > Exclusions.Best regards,
Elise van Dorp
Malware Analyst"Most próbáltam, kiszedtem a karanténból, el is indult a játék, de most minden frissítés után ezt fogja eljátszani?! Még 4 nap van a próbaidőből, gondoltam, utána lehet kipróbálom a mostanában ajánlott F-Secure Safe védelmet, de lehet már nem tesztelek tovább és visszarakom a nálam bevált Eset-et.
Amikor eldöntöttem, hogy kipróbálok egy újat Eset helyett, Kaspersky-t néztem ki, jöttek a bugok benne, utána akkor kipróbáltam a Bitdefendert, az is rosszabb lett, 2019-es túl automatizált stb., majd jött az Emsi próba, azon is pont akkor sikerült rontani, amikor elkezdtem használni. F-Secure Safe védelmet el se kéne kezdenem kipróbálni, mert a végén azt is elcseszik. Mindig, ami dicsérve volt, azt próbáltam ki az utóbbi hónapokban és pont akkor romlott a minőségük.
(#55195) lck
Én is az uTorrent 2.2.1-et használom, meg a Winamp-ot. Nem éreztem eddig szükségét, hogy leváltsam őket, főleg a Winamp-ot nem, arra, hogy lejátsszak mp3-at, és néha ID3 tagot szerkesszek (ha nem csoportosan, mert akkor az Mp3tag programot használom), tökéletesen megfelel. Alternatívát már kinéztem 1 éve, lejátszóra az AIMP jött be a legjobban, de eddig 1x használtam, annyira megszoktam a Winamp-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok jobban premiumban, Emsisoft anti-malware, vagy Malwarebytes?
Köszi!
-
snakebait
senior tag
Sziasztok-szia!
Nálam is az uTorrent van fent,legújabb verzió és az Eset Internet Security 11 és semmi gond a letöltéssel,nem is jelez rá,karanténba sem rakja
Ja! És miért ciki ha Winamp-al hallgat zenét az ember? Csak azért kérdem mert nekem az van,arról hallgatok zenét és semmi gond velePoco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest