- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz benfolds #303845 üzenetére
Az elméletet ebből a könyvből, gyakorlatot meg valaki hozzáértő mellett tudsz a legjobban szerezni, de a YT videók is sokat segítenek, ha magadra vagy utalva.
Minimum szerszámok: sok-sok darabos dugókulcskészlet, kisebb-nagyobb nyomatékkulcsok, ütvecsavarozó, krokodilemelő, min. 2 tartóbak, kalapács, sarokcsiszoló, olajleeresztő edény, multiméter, hosszúcsőrű fogó, minél vékonyabb és hosszúkás lámpa, ékek
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz benfolds #314697 üzenetére
Nezz ra naluk, a netes alkuszok neha veled fizettetik ki a jutalekukat. A 2 nyertes ajanlatot meg nezd meg a biztositonal direkt kotve mennyi lenne.
A0-bol indulnatok mind a ket esetben. Az eletkor szamit ha nagyon idos akkor dragabb ha nem nagyon akkor olcsobb. Nekem pl nagyanyam neven a kocsi de mar olcsobb lenne sajat nev alatt kotni.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Petyyyyy
addikt
válasz benfolds #314910 üzenetére
A fenti kombó nem fog kárt tenni a fényezésben - feltéve hogy nem egy 400 forintos szivaccsal dörgölöd át a bódét.
Ha kontakt mosás, akkor gyapjúkesztyű / néhány mikroszálas kendő (amint koszos lesz, cseréled).Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz benfolds #314913 üzenetére
Ha érdekel a fényezésed, nem használsz pamut pólót.
A felsorolt boltokban legjobb tudomásom szerint nem kapod meg a szükséges cuccokat.
Auchanban látok az autós részlegen néha egy-egy értelmesebb ajánlatot, de legalább egy Homasita szintű autós boltot kellene meglátogatnod. BP-n pl az automosowebshop boltját.Előbbiben pl - [link]
Utóbbi boltban pedig kb minden igényed le tudják fedni, méghozzá teljesen jó minőségű cuccokkal. Az ADBL termékeken van QR kód, ami tutorial videón mutatja meg hogy használd.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Micsurin
nagyúr
válasz benfolds #315718 üzenetére
...mert irány a jövő és az elektromos. Jöhet az eFocus pár év múlva, a flották biztos majd rácuppannak arra is.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz benfolds #315718 üzenetére
A változás alapvetően nem rossz, az benne a rossz, hogy nem nagyon lesz hasonló jármű a palettán. Ha jól rémlik nem lesz kombi autója Fordnak Európában.
Újautó eladásokból él a gyártó, és az utóbbi időben alig vették már Focust. Aki vette az kb csak az ára miatt. Az hogy használtpiacon nem lesz elérhető az őket nem hatja meg.Micsurin: nem lesz eFocus. Crossoverek és SUV-ok lesznek. Na meg a kis dobozos Connect ami amúgy egy VW...
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
rbalint88
addikt
válasz benfolds #317707 üzenetére
Akado zarhoz inkabb wd40. A gumiapolo jo (ar-ertekben foleg), nem tartos, de legalabb nem draga. Meg a Sonax Xtreme se igazan tartos, pedig az 5x annyiba kerul.
Karpitot lehet erdemesebb egy kozmetikara bizni. Egyreszt nagy munka, masreszt nekik megvan a megfelelo felszereles es szaktudas is. -
Qru
MODERÁTOR
Szilikont hasznalom ajtozsanerokra, a lanckenot bicohoz.
Karpitpucolashoz berelj rendes gepet, vagy vidd el kozmetikaba.
Gumi apolo sokat nem er, arra nem koltenek. A futofeluletre nem mehet, a belso oldalt nem ered el... Mintha az egesz furdest letudnad egy arcmosassal.
#nincsbennetarcsi
-
Blindmouse_
tag
Hát a tyre care konkrétan olyan mintha semmit nem csinálna.. legalábbis látványilag... inkább a turble black'n'wet vagy mi, az durván látványos, de amúgy inkább a K2 termékei közül vadászgatnék ha már diszkont árú ápolócuccokat akarsz..
vettem egyet 500é abból az ablakmosó koncentrátumból is, de azt még nem teszteltem, mert tele az összes autóm összes tartálya..Üléskárpit? simán rámegyek mosószeres vízzel a szövetre, majd nedves porszívó.. aztán száradjon meg a napon.. velúrszerű valamire nem biztos hogy rámennék, lehet szakembert keresnék erre.. tetőkárpitot én szintén nem bántanám.. simán lehet hogy elkezded sikálni aztán leválik.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Reggie0
félisten
válasz benfolds #318173 üzenetére
Hol jott ki a sav? Nincs rajta valahol fizikai serules rajta, ahol kijott a sav?
4 hetig birnia kene, sot 8-ig is, de ez attol is fugg, hogy pl. van-e riasztod, kamerad, stb. ami a hatterben leszivhatja.
Olyan toltovel kene toltened, ami nem csinal akkufelismerest es tudja kis arammal tolteni. En a 3 eves akkumat visszahoztam 1V-rol, azota is azzal jarok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest