Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz barnam_ #80390 üzenetére

    Alapjáraton a Tücsök motorját alig lehet hallani (főleg, ha a klímakompresszor is lekapcsol). Meg aztán benyás jószág.

    (GPS szerinti) 100-nál kb. 2700-2750-et, 130-nál 3500-at forog. Számok alapján tényleg nem nagy a különbség, viszont jóval másabb a hang összetétele. Nálad gumizajt nem hallottam, szélzaj moderáltan, motorzaj alig (de az is nyugtató dorombolásnak tűnt), illetve még kicsit a diffit lehetett hallani -ez mondjuk engem nem zavart. Nálam motorzaj közepes, szélzaj egy picit talán kisebb, mint a Merciben (bár lehet, hogy csak elnyomja más), viszont a nyári gumival gördülési zaj van bőven.
    Mellesleg most, hogy mentem egy kört Tomcsival, gyanítom, hogy a sportgumik miatt van a nagy mértékben útburkolattól függő zaj/reconancia. A Leonban is éreztem egy picit (persze, jóval kisebb mértékben), hogy érdesebb felületen felerősödik a gördülési zaj és kicsit jobban "bizsereg" a talpam alatt a padló. Eddig más kocsinál nem nagyon volt jellemző, hogy meg tudtam volna ezt figyelni.

    A rugóval kapcsolatban meg enyje-bejnye! Jól van az úgy is, ahogy van (ha nem érzel/hallasz semmi különöset), nem látszik szerintem semmi szokatlan rajta, jó a kiállása. Inkább tedd félre a zsetont állófűtésre, úgy is jön a tél lassan! Ha beszerelteted, legalább lehetne télen is tali a nyári rezidencián korlátozott résztvevőszámmal. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák