Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz lenko #44833 üzenetére

    En :D a ceges volvo D3 5 hengeres, 2 literes....az en kocsim meg 1,7 cdti astra H. Na ha valami traktorosan jar, akkor az az 1,7 cdti :D es ezek utan mondom azt, hogy ez az 5 hengeres volvo motor alig különb. Hideg inditasnal ugyan ugy traktoros, forgalomban haladva ugyan ugy traktoros....picit lagyabb, picit egyenletesebb, a szebb hangjat meg 2 esben kiforgatva lehet ertekelni maskor nem. Mind a kettöben van kettöstömegü, igy a kuplungolaskor sincs igazabol semmi.

    Szoval jobb, szebb, de ha nem tudnam, hogy 5 henger nem sikitanek fel a beinditas utan hogy oooooooooh. Kivancsi lennek melle allitva az ujabb D3 at a 4 hengerrel, mekkora lenne a különbseg.

    (#44834) Qru na varj itt dizel vs benzinröl beszelgetünk....nincs kerdes mi szol szebben :K

    (#44840) brumi1024 ez akkor lenne mervado, ha ugyan az az auto lenne, ugyan azzal a kipufogo rendszerrel stb. Most itt peldanak azt hoztam, hogy pl a V90 volvonal a D5 motor csak 4 hengeres....nem lenyeges kerdes szvsz. Egy sportautonal, palyan, ahol forog, üvölt a motor, ott legyen több henger, sport kipufog rendszerrel, ez rendben van, en is adom :K

Új hozzászólás Aktív témák