- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
veterán
Egy hét alatt 993 alkalommal nézték meg a hirdetést (ebből Te voltál 20, legyen 973), egy telefon volt összesen, meg az AAA írt 3 SMS-t - mindre válaszoltam.
Bakker el se akarom adni, múlt héten rengeteget babusgattam:
- 5 óra belső takarítás szombaton.
- volt a lökösön 3-4 kavicsnyom, csodásan lejavítottam, tényleg fasza lett!
- nyekergett a tetőablak kerete hónapok óta, a fülemtől egy arasznyira, az idegeimre ment... befújtam grafitos olajjal, meg se nyikkan már egy hete.Nagyon tetszene helyette egy használt A6 V6 TDI, erre mit olvasok a TC-n: a csóka 2 év alatt 2 misit költött egy hasonló autóra.
Az enyémet meg nagyságrendileg ugyanannyiba kerül fenntartani, mint egy 1.6 szívót (fogyasztás, szerviz), olajból kell bele több (4 vs 6 liter), meg a teljesítményadó magasabb.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BigBlackDog #45304 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam.
Kb. 1-1,5 hónapja találtam meg a zaj forrását, előtte azt hittem a futóműben ment szét egy kutyacsont, vagy a műszerfal zörög (egy Golfban elvileg nem zöröghetne ). Aztán tartottam tőle, hogy a szervizben csak összebarmolnák a tetőt, míg végül fogtam a grafitos spayt és voilá: egyből megszűnt a qrvára idegesítő zaj. -
-
veterán
válasz SzlobiG #45311 üzenetére
Ha elvinnék a kért áron, mínusz szolid alku (btw ez van a legjobb áron az összes G7 dzsitiáj között), akkor kombi E Class vagy A6 V6 TDI van a fejemben. Ezt most erősen megingatta a TC-s cikk az A6 tulajjal, aki 2 misit költött 2 év alatt egy patikának tűnő autóra. Szóval csak egy szívóbengás Honda jöhet szóba helyette, majd megalkuszom Kornéllal.
Annyi vele a "baj", hogy kívánja a taposást, ezt meg a feleségem újabban nehezen tolerálja.
De kótyavetye nem lesz, fasza a gép, szeretem.@brumi1024:
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz rbalint88 #45315 üzenetére
Hát milyen Alfisti vagy Te?! A piros kocsi az egy japppánszívóbengás Mazda3, nem Alfa.
Az mx-5 egy kutyaól... a szomszéd srác elutazott pár hónapra, amikor hazajött vödörrel merte belőle az esővizet, WTF. Előtte valami beteg Alfa kupéja volt, asszem Alfa GT.
A harmadiknak meg Hondája van, kész fertő... a rendesebb emberek a szomszéd házban laknak.
-
K Norbi
addikt
válasz Luck Dragon #45309 üzenetére
Kéne mi?
(#45314) focvis Én az Audira nyomok egy Igent
TC cikk meg pff csak belenyúlt.(#45320) tboy93 Nem neki való a GTI [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
K Norbi
addikt
válasz Luck Dragon #45321 üzenetére
Én a következő prohardver talira egyet veszek.
Sőt 200 illatosítót is felakasztok a visszapillantóra. -
-
Declare
őstag
-
K Norbi
addikt
válasz Luck Dragon #45326 üzenetére
-
-
SzlobiG
félisten
válasz Tsebacsi #45325 üzenetére
Túl, de itt a presztízst fizeted meg, hogy GTI-ben ülsz ő is tisztában van vele, hogy ennyi pénzért milyen más lehetőségek vannak. Személy szerint ennyiért én se ilyet vennék.
#45334) brumi1024 Az biztos a mazda 2.0 szívó ez után harmat gyenge lenne olyat én se vennék, mert megbánná tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
A 2.5 ös csak automataval van
Ahogy leveszem, neki....a felesegenek.... olyan autora van szüksege, ami polgari közlekedesre alkalmas. Na erre a 2 literes szivo mazda 6 tökeletes.
(#45334) brumi1024 mas a kettö nyilvan. Ugyanakkor, mivel ilyeneken parazik, hogy mennyit költ a hasznalt A6 ra a tulaj, nem jar 1000 km eket palyan, nincs szüksege orias teljesitmenyre es mellette egy mazda 6 al kevesebb irigyet is gyüjt be az ember, mint egy E mercival vagy A6 al. Ezek miatt irtam a mazda 6 ot. Egy mazda 6 kerül ujjonan 7-8 millioba full extraval, egy E Merci/A6 meg mondjuk 14-16 millioba egy kisebb motorral...nyilvan van különbseg, de egyebkent nem ennyi. (mondom ezt totalis nemet auto fan kent)
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Declare #45337 üzenetére
Sztem vegyen Q7 E-tront megy is keveset is eszik.
-
Declare
őstag
válasz SzlobiG #45338 üzenetére
+1
(#45339) Tsebacsi jah, en meg porsche panamerat
leirtam mit gondolok pro es kontra a kerdesröl, nem ertem mire irod, azt amit irsz.....ha jol erem a helyzetet, nem az van, hogy ele toltak 3db kulcsot, ceges auto gyanant, hogy na melyiket kered?....ha rosszul ertem, akkor persze....A6 ! de inkabb S8 az meg jobb.... -
EQMontoya
veterán
válasz focvis #45316 üzenetére
Az mx-5 egy kutyaól... a szomszéd srác elutazott pár hónapra, amikor hazajött vödörrel merte belőle az esővizet, WTF.
A szomszéd srác megspórolta az üvegmosó kefe árát, amivel nyitható tetejű autóknál illik takarítani a vízelvezetőket, mert belemegy a por/avar/stb.
Az MX-5-ökben a B oszlopok "helyén" van, és az szolgál arra, hogy a tetőről lefolyó vizet levezesse. Ha eltömődik, akkor nem le, hanem bevezet.Én a helyedben amúgy nem adnám el a GTi-t, az A6 kategória fenntartási költsége jóval húzósabb lesz, és az itteni hozzáállásodat látva jobban is fog zavarni az a néha elromló pár apróság.
A Merciben pedig a 220 és a 250cdi egy igazi traktor.Same rules apply!
-
Declare
őstag
válasz brumi1024 #45346 üzenetére
mennyit parkolsz el havonta? egy ilyen q7 re csak 4db nyarigummaert nem keveset kell ingyen parkolni
(#45348) molnarpeter he? en 1,5 millio darab hasznaltautorol tudok, dizel, benzin, manual, minden, amit szeretnel: www.mobile.de/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest