- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Hát srácok nem tudom… nagyon annak a híve vagyok, hogy javítsa meg az ember ami van és lesz egy jó autója de kezdek elérni a lelkesedésem határára is. Félre ne értsetek nem arról van szó, hogy nincs banánra 😅
Csak kezd unalmas lenni, hogy minden hónapban azért erősen lecsapolja az Opel az income-ot és még mindig nem érzem, hogy üzembiztos lenne…Kap egy turbót… oké. Felkészül: DMF, kuplung, M32? A toldatok visszarakásáig még mindig nem jutottunk el, a küszöb nem épp szép javításának kozmetikája fixen lenne egy 250-300… a vízcsöveket pl nem cseréltettem még de őszintén a szlovénokat bátornak érzem visszagondolva.
És ez egy Astra…
Ezen a ponton egy 1.4copo Mito vagy a Tjet lehet okos ötlet lenne… ha eladom valamelyest bukóval is 3-4 hónap alatt teszek annyit hozzá, hogy kb 2,5-ből tudnék nézelődni és lenne szervizre is bőven…edit.:
mikor ülsz kint egy sörrel a garázs előtt és tanácstalan vagy mi és hol ment félre. Valahol komikus, kicsit slet27-nek kezdem érezni magam.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest