Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    Alvázvédelemhez kapcsolódó kérdésem lenne, de az eddigi kereséseim alapján a különböző fórumokon megosztotta az embereket. Ezért előrebocsátom, hogy tisztában vagyok azzal, hogy más oldalról, más módszerekkel is lehet ezt közelíteni, de engem most ez a konkrét dolog érdekelne... Szóval kérném, hogy ne vigyük el a témát.

    Tehát, az a terv, hogy az alváz és üregvédelemre Hammerite-ot (is) használnánk. Természetesen elsőként próba jelleggel kisebb területen. A rozsda azon a részen kis csiszolással eltüntethető nem mély. Bár alapvetően a termékleírások szerint rozsdás felületre ajánlják azért amitől csak lehet fizikai úton megszabadulnék. Ezt a fajtát néztem ki, mivel van belőle kék/sötét kék ami egyezik a fényezés színével (nem üt el annyira). Ajtóknál és kerékíveknél is jól jönne... A nagy kérdés, hogy ezzel az anyaggal lekent felületeket szerintetek lehet utána fényezni?

    Azért merült fel a kérdés, mert ez egy másik termék ahol külön leírják, hogy a legtöbb festékkel kompatibilis... A fentinél nem írnak ilyesmiről.

    [ Szerkesztve ]

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák