Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    addikt

    válasz edgR #75594 üzenetére

    Miért vettem volna bármit? A szettet ajándékba kaptam, méghozzá a 75192-es modell. Milyen 320 ezerért egy 200 ezres szett? Mi van? Azt sem tudod mikor kaptam, 1 hónapja vagy 5 éve, de megint csak mondod a magadét, miközben fogalmad nincs arról, hogy mi a sztori, nem bírom az ilyen ostoba embereket, már ne is haragudj.

    Azt meg miért írod le, hogy a kép nem fér el a 248-as oldalon, amire utána te is leírod, hogy a 249-esen meg elfér? Akkor te min problémázol? Én annyit mondtam, hogy nyomtatási hiba történt, mert egy régebbi kép került oda, holott mint látható, simán elfér ott a tovább épített modell képe is, mint ahogy látható a 249-es képen.
    Ha egy kicsit alaposabban megnézted volna a képet kioktatás helyett, láthatod hogy az elejéről is hiányzik az a rész, ahová +1 láb kerül, illetve a hajó hasáról a takarórész sincs ott, holott előtte és utána is szerepel a képen. A 248-as kép az konkrétan a 153-as újrázása, a középső fehér elem nélkül, még alul a kék kis pöckök behelyezése is ott van mindkettőn, de mivel kétszer nem lehet ugyanoda betolni... fura, mi? Hát ennyi a történet.
    Már csak arra próbálok rájönni, hogy akkor te most tulajdonképpen miről beszélsz? (ne, inkább ne válaszolj, nem érdekel)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák