Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yahagyma

    tag

    Boltok témához:
    kockashop.hu
    Több mint 1 évvel ezelőttig, nagyon sok éven át nagy kockashop.hu vásárló voltam, több dolgot is személyes átvétellel rendeltem online, mert közel vannak hozzám, nagyon jó árak voltak, tökéletes dobozok, adtak GWP-t, ingyen zacsit, pontokat. Azóta sajnos nagyon drágák, azért is mert valós boltot és árukészeletet fenntartani sem olcsó.

    Jófogás nyíregyházi eladókhoz:
    kb 1 éve kezdtem el Tőlük vásárolni, akiknek jó értékelései vannak azoktól, eddig mindig tökéletes csomagolással érkeztek és Foxpost utánvéttel is adnak el Legot, kb 5-6 alkalommal is vásároltam elmúlt 1 évben.
    Eddig 1 olyan eladóba futottam bele aki több db-ot hirdet, mint amennyit el tud adni, lehet azóta már változtatott a hozzáállásán, de mikor a 3. megrendelésemre is azt írta, h min 1 hét mire megjön akkor feladtam.

    Kocka.hu
    Már rég rendeltem Tőlük, akkor is max 2 alkalommal, rosszat mondani nem tudok.

    Emag/extreme digital: pozitív és negatív tapasztalat is van, de minimum 1 éve nem rendeltem Tőlük, személyes átvételkor sosem volt kartondobozba csomagolva és minimálisan sérült volt a Lego doboz. A csomagpontra/automatában történő átvételekkor minden pozitív.

    Alza: minimum 2 szer rendeltem eddig, mindkétszer megszívtam, igaz innen nem legot vettem egyszer sem. Egyszer 3 db helyett 1-et küldtek, persze 3-at fizette,, másik alkalommal meg sok-sok hét volt mire megjött, Tőlük többet sose veszek semmit.

    Sokan akarnak örökké élni, miközben azt sem tudják, mit kezdjenek magukkal a következő hétvégén...

Új hozzászólás Aktív témák