Hirdetés

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Elden Ring - Shadow of the Erdtree teszt

    gp Több, mint két évet kellett várni az Elden Ring első, és valószínűleg egyetlen kiegészítőjére. Megérte vajon a várakozást?

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    Most már azért sokat változott az építési élmény a vár tekintetében. Továbbra is az egyes szinteket elválasztó panelek felrakásakor kell a leginkább figyelni, mert az alátámasztások sok helyen elég ingatag lábakon állnak, sok esetben alulról kézzel meg kell támogatni rárakás során, hogy ne nyomódjon lefelé az egész, de ettől eltekintve ahogy kezd kirajzolódni magának a várnak a formája és ahogy halad előre az ember egyre jobban néz ki és egyre nehezebb abbahagyni magát az építést. A mai napon megpróbálom befejezni az első pdf fájlt amely az egyik legnagyobb az összes között 337 oldalt tartalmaz. Ezzel ha jól nézem el fog készülni a vár homlokzata és bejarati része, de ezzel nincs vége, ez kb az építési fázisnak csak a harmada. A lenti képek még tegnap készültek, nem tudom mennyire látszik, ha ráteszek egy szint panelt a kockák tetejére, akkor igencsak vigyázni kell hogy minden a helyén maradjon.
    Alul van egy kút vödörrel, ami igencsak jól sikerült, viszont van az a rácsokkal elválasztott nagy tér, melynek az alja is ki lett dolgozva mégsincs se bejárata se kijárata, körbe van rácsozva, így nem értem miért volt rá szükség, egy bejárattal sokkal érthetőbb és hasznosabb lett volna akár raktárnak, akár istállónak, akár cellának.
    Ezt leszámítva most már élvezetes és viszonylag gyors az építés, de nem könnyű, iszonyat figyelni kell mi hova kerül, mert sokszor nem egyértelmű.

Új hozzászólás Aktív témák