Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Most lehet, hogy egy kicsit túlvállaltam magam, de akkor is meg kellett vennem a másik 1:8 méretarányú LEGO Technic szuperautót is a Ferrari mellé, ami még tetszik az eddig megjelent négyből (A Porsche és a Bugatti annyira nem jönnek be). A Lamborghini Siánt most elég jó áron sikerült beszereznem, így megragadtam az alkalmat. Jelenleg még mind a két készlet a dobozában van, azon gondolkodom, melyiket rakjam össze előbb.

    Megnéztem a 4. dobozt a Siánnak, abban vannak a hátsó szárnynak az elemei. Akik korábban ezzel a készlettel kapcsolatban panaszkodtak a nem egyforma zöld színű elemek miatt, mind ezt a részt írták a legfeltűnőbbnek. Nos, én a zacskón keresztül úgy láttam, annyira nem vészes, bár egy-kettő mintha tényleg picit sárgább lenne a többinél, de ez majd építéskor derül csak ki, mennyire durva a dolog.

    Most viszont már tényleg kifutottam, legalább két hónapig be kell osztanom ezeket, mert újra egyelőre nincs keret. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák