- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- UHD filmek lejátszása
- SSD kibeszélő
Hirdetés
-
iPhone-szerű belépő Realme készül
ma A C61 4G a nemzetközi piacra készül, egyszerű készülék, iPhone-os megjelenéssel.
-
Rejtett díjak, nehéz lemondás: az USA pereli az Adobe-ot
it Nem csak rejtett díjakkal károsítja meg a fogyasztókat az Adobe, de az előfizetések lemondását is megnehezíti – ezért beperelte az USA kormánya.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónap közepén érkezik a Switch kiadás
gp Alig néhány hét múlva újabb platformra is elérhető lesz a játék teljes változata.
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
Victoryus #27848 üzenetére
Uhh, ez azért elég erős kijelentés volt. Az olasz konyha remek, olyan alapokkal és alapanyagokkal rendelkezik, amiről a magyar konyha fényévekre van. Tény, hogy az ízesítőkhöz, mesterségesen turbózott aromákhoz szokott nyelvnek szokatlan, ha azzal találkozik, hogy milyenek a jó minőségű alapanyagok maguk valójában... Lehet, hogy a turistacsapdákban rossz az étel, de ha az ember picit odafigyel, szinte sehol sem tud olyan jót enni, mint Olaszországban.
Ha már arról van szó, hogy hol igazán nehéz jót enni, inkább Budapestet mondanám. Ennyi szemét kaja a világon nincs az utcákon, mint itt.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."