Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LudiDOK

    csendes tag

    Mustang ügyben csak pár mondatban írnék:

    Hibátlan, mocskos durva. Még annak is különösen ajánlott aki nem igazán szereti a Mustangot. Elképesztően részletes és kidolgozott. Pár részlet: mindene nyílik, nem sok kockaság van a külsején (hibátlanul hozza az eredeti autó formáját, merev hátsó tengely ami állítható magasságú, gyönyörű belső, kormányozható első kerekek egyedi felnikkel, kidolgozott motortér (hűtő, légszűrő, akkumulátor, ablakmosótartály, gyújtókábelek, ékszíjak), külön felszerelhető tuning cuccok (első és hátsó spoiler, oldalsó kipufogók, hatalmas kompresszor), stb. Végre festett alkatrészek vannak benne. Csak néhány matrica van (többféle rendszám (amikhez ad külön elemet amire fel lehet ragasztani és szabadon cserélhetőek). A vipercsíkozás, a lovas jelvény elől és a motoron festett nagy örömömre.

    Szóval vegyétek ha van rá lehetőségetek mert nem fogjátok megbánni. Hibátlanul játszható és gyönyörű polcdísz is egyben.

    Végezetül csináltam egy videót is a készletről DE FIGYELEM MERT NAGYON RÉSZLETES AZ ÉPÍTÉSSÉL ÉS A MŰKÖDÉSSEL KAPCSOLATBAN.

    VIDEÓ

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák