Új hozzászólás Aktív témák

• csipszikutya

senior tag

válasz bucketb0b #33602 üzenetére

Igen, a teemot is minősíti. Teemo ellen szerintem egyszerű. lvl 6ig torony alatt stackelek, ha megvan az mr-es cipellő hazamegyek azzal kapok mr-t és tenacityt plusz még masteryböl jön 10% plusz ami már 45%, szal a szaros kis blindja kb semmit nem ér. Ha jól csinálod eddig kb 100-150 stacket össze tudsz szedni, azzal meg lehet csapatni már keményen.
    Nem szokott a junglerem halálra gankelni, mert szerintük egy nasus vagyok, late game op, de ha nincs stack nincs late game, de az enemy jungler jön szerényen, mert ök szerint is egy nasus vagyok.
    Nagyon szeretem nasust, 200 ranked játékből van vele vagy 70 minimum és 87%-os win ratem van vele és ebböl kb 40%-ban teemot/garent hoztak ellenem.
    Van egy kis taktikám, "hagyom" megöletni magamat, hogy harassoljon, és 0/24-be tornyom alatt legyek és tudjak biztonságosan farmolni. Ugy érzem, hogy a kutyával nagyon jol tudok stackelni, enemy függő de van, hogy, 20 percnél már bőven 300 felett járok stack ügyben, utána meg nem állitanak meg, sehogysem.
    Lényeg, hogy simán szét lehet verni bárkit, mert ugye mindent meg lehet verni, ha tudsz ellene játszani. Én pedig ugy érzem, hogy a kutyát nagyon érzem, ha már mást a jakszon és shyvannán kivül annyira nem :D

Új hozzászólás Aktív témák