- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hugi0
őstag
Ohmwrecker
- az elobb lusta voltam utanna keersni.Jon hozza meg egy kis movespeed is, ami Garennel halmozodik a Q-val.
A kedvenc hotkey combom: CTRL+4 es es egybol egy CTRL+1-est.
- amikor jonnek 5 en betamadni, johet a "laza futas".Q - W - "byby Shasa".
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
bucketb0b
őstag
-
batai15
félisten
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek és eredményekben és pentában gazdag új évet mindenkinek
-
Kanczy
Topikgazda
válasz bucketb0b #33909 üzenetére
Ezzel azt akartam mondani, hogy egy használható support (vagy bárki, akinek instant hard cc-je van) egy közepes Yi-t kinevet. Nem könnyű azt a championt jól játszani, hidd el
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Lokids
addikt
Mi a fene van az emberekkel ma?
Midre megyek (Syndra), majd az utolsó játékos beválaszt lee-t és megy midre, és engem supportra kényszerít.
Veszítettünk, de a végén engem akart reportoltatni, mert rosszabb statom volt mint neki. Még jó, hogy supként nincs annyi killem és csak 20K-val adtam le több dmg-t mint ő.
Nemelég, hogy az egyetlen goldost a csapatban supra kényszerít, pedig nem oda való vagyok, és a setupom is rossz. ráadásul az utlim elég nagyot sebzett ahhoz, hogy early elvigyek 2 killt az adc elől.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
marked one94
őstag
Szerintetek ez igazi vagy valami kamu cucc?
You'll Never Walk Alone
-
adamkaa777
senior tag
-
marked one94
őstag
válasz adamkaa777 #33916 üzenetére
Jó pár ismerős elkezdte küldözgetni nekem de nem nagyon találtam róla semmit se így inkább megkérdeztem
You'll Never Walk Alone
-
hugi0
őstag
válasz marked one94 #33915 üzenetére
A rito mindig is kulso free szervereken tarolta a jpg-ket.
- nincs nekik tahelyuk ilyesmire.http://i.imgur.com/mECapis.jpg
-
Lokids
addikt
Szerkk: Itt egy rakat káromkodás volt a köv game miatt.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
JLHFans
tag
válasz marked one94 #33913 üzenetére
Yasuo carried the game
-
TBT
addikt
Popstar Ahri skin féláron. Milyen kár, hogy ezt már anno (2013. november) megvettem teljes áron. Tudtam volna, hogy ilyen hamar leárazzák, vártam volna vele. Ty Rito
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
marked one94
őstag
Mi ez a sok Lissandra top meg Shaco jungle? Ki játszott már ezekkel hogy ennyire felkapott lett?
You'll Never Walk Alone
-
Kanczy
Topikgazda
válasz marked one94 #33924 üzenetére
Lissandra top már jó ideje pörög, és nagyon nagyon erős. Szerintem most top3 legerősebb champ a játékban (+Akali és Azir), nálam gyakorlatilag fix ban mindhárom.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
bucketb0b
őstag
válasz JLHFans #33928 üzenetére
Hát, de Silverben (de inkább a végén) a felsoroltak közül is ritkán játszanak jól. Én múltkor valami platina lee sin ellen mideztem malzaharral. Le voltam farmolva minden, de mikor azt hitte, hogy eljött a pillanat és meg tud ölni rám ugrott, torony alatt elnyomtam rá minden spellem meg az ultival lefogtam és megöltem. Majd jött a sírás, hogy miért farmolok a torony alatt ezzel nem tud mit csinálni és amúgy is miért nem játszok, majd jött a lane switch top yasuo és közte.
Én mondjuk azt nem tudtam, hogy azért, mert ő plat nekem hagynom kellene magam megöletni. De gondolom ez valami íratlan szabály, hogy silverként ne verjem el a platinát -
marked one94
őstag
Oké srácok ez a graves egy OP szar. Megint ranked penta vele...
You'll Never Walk Alone
-
DarkByte
addikt
Szerintetek 21:9-es ultrawide monitoron végül is több a hasznos játéktér vagy sem? [link]
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok lenne egy problémám hátha tudtok segíteni.
Lolozás közben elég gyakran van hogy 2-3 secre megáll a játék karakter csúszik stb.. olyan mintha elmenne a net pedig nem , néha kiírja hogy reconnectálok. A pingem fixen 60 nem használja senki a netet ( ha használják és mengőakkor egyértelmű mi a gond ) A probléma kb 1 hónapja áll fenn és más online játékokban is előfordul. Szolgáltatónál keressem a problémát vagy elsőnek nálam ?El. Psy. Congroo.
-
birozoli7800
senior tag
válasz adamkaa777 #33933 üzenetére
A helyes sorrend nyilván az, hogy először magadnál keresed a problémát és ha meggyőződtél, hogy nem nálad a hiba, utána nyaggatod a szolgáltatót.
-
félisten
válasz adamkaa777 #33933 üzenetére
Deamon tools fent van?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
DarkByte
addikt
válasz D1Rect #33935 üzenetére
Elég érdekes, itt van egy hosszabb gameplay így: [link]
Ezt írták még nekem az egyik videó kommentjeinél:
"You can see off the edge of the map. And you see the minions/characters loading in at the edges with lower frame rate animations that you are not supposed to see xD"Szóval valószínűleg még hivatalosan nincs is ez átgondolva a Riot-nál, idővel lehet kompenzálni fogják.
-
félisten
válasz adamkaa777 #33937 üzenetére
Remove, Kill, Uninstall, a helyét besózni.
-
hugi0
őstag
válasz DarkByte #33932 üzenetére
Minnnel szelesebb annal jobb periferikus latas szukseges.
Ha a jatekok es a kijelzok meg mindig 4:3-as aranyban is elerhetoek lennenek, en azt hasznalnam.
- de sajnos egyre kevesebb "alkalmazas" teszi lehetove, ezert tertem at cirka egy eve, en is a 16:9-re.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz adamkaa777 #33940 üzenetére
Szerinted női megérzés, hogy a leírt hibajelenséghez látatlanban megmondtam, hogy melyik bloatware van a gépeden?
-
félisten
válasz adamkaa777 #33947 üzenetére
Teljesen uninstall, ne mountoljon semmit, töröld le az emulált driveot is.
(#33944) bucketb0b: Mert a régi jó dolgokból nem marad semmi.
Amikor egy free softver elér egy kritikus pontot eladják a lelküket a készítők."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest