- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Az 1850-es skineket ~soha nem árazzák le ugye?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
JLHFans
tag
válasz Evil Snowman #33256 üzenetére
Nyert Meg egyébként is, késobb ugyan leszokott róla ( bár egyébként o nyerte meg a gamet az enemynek pedig Amumuval csinaltam 2* is 3X os killt és majdnem carryztem, és gankeltem volna én midet is, de nálam alapszabály, hogy aki flamel, azt letiltom, reportolom és a lanejet soha nem gankelem.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
válasz Cyberneko #33259 üzenetére
Ritkán jungelezek, de sajnos a suttyó flamer valóban csak ebből tanul. Illetve szoktam írni a game elején ésközben is, hogy ne tolják a lanejüket, mert úgy nem tudok gankelni. Értelmesebbje fel fogja a maradék meg tehet egyet.
Másik kedvencem meg az, amikor sír, hogy enemy jungler megqrja a gank alatt, de egyetlen egyszer sem teszi ki bármely bokorba az ingyenes wardot. :
[ Szerkesztve ]
-
JLHFans
tag
válasz Cyberneko #33259 üzenetére
Te gankelnéd azt a lanet ahol 0-5 ot hozott 10 perc alatt a csodalatos csapattársad ? Ez most komoly? Végulis biztos jobban jártunk volna, ha az amugy is szarrá feedelt LB kap még egy double killt is.
Mikozben pedig ráadásul mind a top, mint a bot normális volt és rendszeresen profitált is a gankjeimből.[ Szerkesztve ]
-
yabba
aktív tag
válasz JLHFans #33261 üzenetére
Ezen már én is elgondolkodtam, mert ha egyátalán nem gankeled, akkor tuti, csak még nagyobb lesz a különbség. Viszont ész nélkül tényleg nem lehet berohanni. Talán az jó lehet, ha Te is bemész a lane-re, és kicsit visszanyomjátok 2v1-ben. Bár ha meg addigra odaér az enemy jungler, akkor tuti a double kill.. Nem tudom, majd az okosak és tapasztaltak elmagyarázzák. (Remélem.)
Nekem jól esett, amikor bot-on supportoltam, és az enemy jobb volt, előnyben volt, akkor jött a jungler és hármasban törlesztettünk...
-
JLHFans
tag
Persze, de gondolom nem flameeltéll ész nélkül és nem a jungleres anyját szidtad orrba szájjba és fenyegetted kozbe Meg nem feedeltél agyba főbe azért
Mindenkivel előfordul hogy szarul megy neki lanen, de látod hogy normális a hozzáállása, vagy pl supportként wardol, vagy hallgat rád, az más teljesenNekem is volt olyan Ziggs csapattársam aki 1-6 ot hozott a lanen, meg Irelia aki 0-6 ot, aztán meg a teamfightokba csodákat muveltek és a végére ilyen 15-10 et hoztak kb
-
Lokids
addikt
Ilyenkor junglerként nem tehetsz mást, hogy hagyod a lane-t elesni. egy 5-0-s enemyt, ketten sem fogtok leverni. Csak akkor mennék neki, ha nincs full hp-n. És akkor sem azzal a céllal, hogy megöljem, hanem, hogy kikényszerítsek egy flash-t vagy hp veszteség, vagy bármi amivel az adott laner biztonságosabban tud farmolni legalább turett alatt.
Mást nem tehetsz. Ha ennyire szar a lane te is csak az időt pazarlod ott. Menj a másik két lane-re és junglerbe, ott szedjétek szét az enemy-t. Egy fed adc/top szét tud kapni egy fed mid lanert.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
JLHFans
tag
válasz Lokids #33264 üzenetére
Mondjuk hősfuggö is a dolog, ezt még nekem is rengeteget kell gyakorolnom melyik hős ellen lehet bemenni rosszul állo lanen gankelni és melyik ellen nem ( értem ezalatt ha mondjuk 0-2 vagy 0-3 vagy 1-3 vagy ilyesmire áll a lane szóval szarul áll de még nem elveszett) és volt már olyan hogy bementem, aztán paff double kill enemynek, és végleg eldolt, meg olyan is hogy bementem és megöltuk, majd még egyszer, onnan pedig hengerelt az addig rosszul állo csapattárs
-
Devas
őstag
A napokban hallottam olyasmit, hogy "létezik valami török szerver, ahol 3 évesek meg debilek játszanak" és oda járnak a Silver-esek, hogy aztán Diamond-ként feszíthessenek."
Erről tudtok valamit?Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Lokids
addikt
válasz JLHFans #33265 üzenetére
Hős függő. De egy burster mid laner mint pl LeBlanc, akinek minden képessége ready... nos azt nem támadnám meg. De ha mides ki tudja belőle szedni legalább a teleportot, akkor már simán.
A lényeg. egy erősebb midest akkor lehet megfogni, ha cd-n van pár képessége. Aa-val egy fed mid laner se ér sokat.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
bigbadforty
tag
Teljesen igazad van, és az a baj ezzel, hogy mi átlagplayerek rákényszerülünk arra, amit a nagyok játszanak, mert ha nem mi pickelünk Lucian-t például, az enemy tuti fogja, és jelenleg top adc. Ha viszek egy graves-t vagy varus-t már reportolni akarnak, mert nem tristana-lucian-twitch trióból választok. A meta kérdése meg havonta változik, a Riot pedig havonta reagál erre, gondoljunk a Zed E képességének maxolására, Varus E maxolására korábban stb...Ziggs-et egyébként vitték high elo-n rendesen, rankeden is csak ő midezett azután. Amit elfelejtünk, hogy a pro teamek napokat összezárva ülnek, rajzolgatnak, taktikáznak, hogy mi lesz akkor ha ezt viszem azt viszem, és 12 órát gyakorolnak egy nap (Korea).
Low elo-n a legjobb amikor az enemy malzahart pickel, mindenki írja, hogy majd quicksilver sash és ennyi volt malza, de úgyse vesz senki, ahogy full ad enemy team ellen se vesznek armort.... Ez a különbség a low meg pro között, ezért alakulnak ki mainstream champek.
Azt mondom, hogy gold-platina divizióban nem kell pro szinten játszani elit taktikákkal, mert ott nincs jelentősége, diamondnál kezdődik ez igazán. Ez az én meglátásom.
-
bucketb0b
őstag
válasz bigbadforty #33270 üzenetére
Velem is ez van amikor malzaharral játszok " ki fogsz kapni, mert vesznek ellened egy itemet és meg vagy lőve. Csak az a bibi, hogy még goldos sem épít konkrétan ellenem, nagyobb ligásokkal meg nem nagyon játszok, de ha jön egy nagyobb ligás az sem feltétlenül vesz ellenem így itt véget is ér a beszélgetés érdemi része Meg amikor valaki bepickeli yasuot, mert az mekkora op champ már. Csak az a baj, hogy mindenki streamet néz és elhiszi, hogy ezt ő is megcsinálja majd amikor 0-4 és beírom, hogy ne feedeljen többet akkor jön az, hogy "mute and report" majd afk. Ja mondom oké. Szeretem amikor az emberek ész nélkül játszanak és egyáltalán nem ismerik a saját erejüket és korlátaikat. Vagy mikor a mid lanes el van verve 1v1ben majd a kör végén benyögi, hogy easy volt mid mikor 2v1ben nagy nehezen megölnek már a jungleressel. (bár utóbbi esetben "legalább trollkodok az enemyvel ha már úgy el vert, hogy csak na" helyzet is fenn áll gondolom)
(#33269) yabba: ehhez kell a tapasztalat 1v1ben, ha tudod kb. mennyi a cd egy adott spellen akkor bátrabban tudsz bemenni fightban, ha tudod, hogy elnyomta már a "fő" "escape" és egyéb spelljét az enemy
(#33274) batai15: látják, bal oldalon zöld pötty, ha van ultid. Bár kis számmal odaírhatnák mennyi a cd ha esetleg még nincs, az sok segítség lenne. Nem kellene irkálni vagy kérdezgetni.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Egyszerű. Szól a mid, hogy nincs ultija. vagy flashe.
Pl egy fed ahrit nem fogok gankelni, ha fent van az ult, mert nincs értelme.
De ha látom, hogy elhasználta a charmot és a Q-t, akkor neki megyek, mert ha elultizik/flashel már megérte. Ha nem tud, mert az is cd ->profit.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
harcikoca
senior tag
Championokat nem lehet visszaváltani valahogyan? mert párat nagyon bánok, és aramban elbasz mindent mikor bedobja
AMD+Ati powee'R
-
Cyberneko
tag
Ugye azert az megvan, hogy azt irtad, hogy aki flamel, annak nem gankelsz, nem pedig azt, hogy egy mar bukott lane helyett arra oszpontositasz, ahol meg van esely?
Minden mas csak szerecsenmosdatas. Erzelmi alapu dontest hozni, egy strategiai jatekban nem jo otlet, szerintem.
(Es termeszetesen, akar nyerunk, akar nem, a mecs vegen a flamert reportolom a verbe, az nem is ketseges. De ettol fuggetlenul, amig nincs vege a jateknak, addig azt teszem, ami az egesz csapatnak a leghsznosabb, nem azt, "ahogy erzem magam". ) -
JLHFans
tag
válasz bigbadforty #33270 üzenetére
Miért kényszerulnél rá? Azzal kell menni, amivel jo vagy, én pl Leonával örülök, ha a társam Gravest hoz, foleg ha jo vele, akkor 90% ban hozni fogjuk a lanet, a metara meg a divatra pedig nagy ivben teszek
-
-
bigbadforty
tag
válasz JLHFans #33279 üzenetére
Imádom Graves-t, Leonával verhetetlen, de sajna Doublelift tolta utoljára vele season 3-ban kb, ami ugye a játékosoknak azt jelenti, hogy ő szar champ, mert nem pickelik a pro-k. Kennent már nem is merek topra pickelni Egyébként én megértem miért pickelik a pro-k azt akit pickelnek, de jólenne, ha nem ez alapján kellene játszani, mert pickelsz egy Graves-t akkor low level report mute afk fucked your mom stb.
-
Mottie
őstag
válasz bigbadforty #33281 üzenetére
Gravessel mostanában pl pont elég sokat játszanak..
Be Victorious!
-
LLaci89
tag
válasz bigbadforty #33283 üzenetére
Azért hanyagolták, mert graves nem jó tankosabb ellenfelek ellen és hosszabb harcokban. Elnyomtad a képességeidet és onnantól vége, ha meghalt meghalt, ha nem akkor szívás mert aaban rossz vagy. És ez mellé még jön a nagyon alacsony attack range, azaz könnyebb helyezkedési hibával elbukni egy egész meccset.
[ Szerkesztve ]
-
bigbadforty
tag
válasz LLaci89 #33284 üzenetére
Igazad van a hibáiban, viszont közelről a Q-ja és az ultija elég nagyot sebez ha ügyesen lövöd mindenkire plusz smoke screen, ezzel nagy előnybe juttatod a csapatod, kérdés, hogy ha mehalsz lehozzák-e a teamfight-ot nélküled. Erre magas szinten nem lehet építeni, mert ott ha nem jó a carry bukták a meccset, nincsen 20-0-ás Fiora és lehozza mint silverben mondjuk.
-
maszekember
aktív tag
válasz LLaci89 #33248 üzenetére
Kalistának egy héttel a megjelenése után 45% körül van a winrate-je. Viszonyításképpen yasuonak 34% volt ugyan ekkor...
A buff amiről beszélsz annyi,hogy a "w" mana costját levették 5 ponttal (20-ra) ." The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
JLHFans
tag
válasz LLaci89 #33284 üzenetére
Azért kell mellé Leona, mert ő is olyan, hogy elnyomtad a képességeit, aztán utána semmi, vagy meghalt az ellenfél vagy ti haltok meg. De Gravessel karoltve azért ez ááltalában azt jelenti, hogy az ellenfél halt meg
De egyébként meg tegyél magasrol arra hogy miket irnak, maximum muteolod őket aztán annyi, ne az alapján válassz champet hogy mások szerint mi a jó
Én is rengeteg anyázást kapok mikor Leonával sokszor igniteot viszek nem exhaustot, pedig megvan az értelme ugyanugy, mint az exhaustnak, ha az enemy pl Vayne- Janna kettőssel jon, nálunk meg mondjuk Cait az adc, vagyis meg kell nyernunk a botot mégpedig hamar -
afrojack1
senior tag
13 szintűnek érdemes jungleezni mert rengaral elkezdem de mindig megölnek a szörnyek mert akkora nagyot sebeznek!!
Tudtok valami tanácsot, buildet adni? vagy holnap ts-n segíteni?SC: Herczku_Death
-
maszekember
aktív tag
válasz afrojack1 #33288 üzenetére
Mostani dzsungelben tankok sokkal jobbak. Nunu,nautilus rammus stb. Rengart egyszer láttam talán dzsungelben a 4.20-as patch óta. Nem azt mondom,hogy rossz,de nem nagyon fog tudni lvl3-on gankelni,szinte biztos,hogy haza kell menjen healelődni,addig meg a tankos jungler tud alkotni valamit valamelyik lanen.
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
Lokids
addikt
válasz maszekember #33290 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Jax is jó. Poppy is állat. És egyik sem tank. Kha is tűrhető.
Amut próbáltam, ő valahogy nem volt az igazi. Wukong early konkrétan szar.
Nautilusom, rammusom nincs. Nunu-t még nem próbáltam.
WW még mindig hp poti nélkül képes aprítani.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
yabba
aktív tag
Ezzel én is vitatkoznék. Nunu nem volt rossz, de rammus siralmas. A csirkék majdnem levágtak, szinte alig sebeztem valamit, folyamatosan mentem vissza bázisra gyógyulni. Bár lehet az volt a baj, hogy régi szokás szerint a kéknél kezdtem, és a békánál jobb lenne?
Viszont Fiora és Master Yi elég simán mentek a gólem, smite-tal utána piros útvonalon.
-
tepenzed
őstag
siralmas ez a preseason,rankeden mindenki trollkodik mert januárban ugyis reseteleik a francba, normal meg olyan mint eddig... legyen már január
-
bluefire55
csendes tag
Szerintem nem jobbak, csak tudni kell mikor hova menj és mit üss. Rengarhoz annyit hogy, ha tud vele valaki gankel simán lvl3-on
egyébként shaco elég op lett az új itemmel
[link] -
Lokids
addikt
válasz Szeszkazán #33292 üzenetére
Megmondtam.
Így, hogy nincs mana problémája, már nagyon dúrva. Vagy a jungle-t fogják nerfelni, vagy poppyt.If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest