- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamkaa777
senior tag
válasz Hunbeast87 #34446 üzenetére
Ezért egy 2 ezer forintos játékot akar cserélni egy ilyen accountra ? Azért gondolkozz rajta .
El. Psy. Congroo.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz adamkaa777 #34451 üzenetére
Szépen és jól hangzott, de ilyesmi előtt mindig kérek véleményt.
Még kezdő Steames koromban átvágtak egy Sleeping Dogs kulccsal (én buktam az aktiváló kulcsot), azóta óvatosabb vagyok és előbb inkább érdeklődök. Igaz, hogy lassan 1000 játékom lesz a Steam accomon, de mostanában kezdek visszahúzni a F2P játékok fele...Köszönöm mindenkinek az információkat, tanácsokat!
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
JLHFans
tag
És vééééééééééééégre drasztikus Reksai nerf, yippiajje motherfuckers
-
JLHFans
tag
SOna kiemelkedő ? Kevesebb HP je van mint egy minionnak
Amugy Corkit is nerfelték eléggé, mondjuk rá is ráfért már... Pedig imádtam mikor egy jó Corki mellett Leonáztam = gg Viszont igy hogy Lucian és Corki is megkapta a magáét, Graves lassan tényleg top 3 adc lesz minimum
[ Szerkesztve ]
-
JLHFans
tag
Félre ne érts, jo support, és iszonyu egyszeru is, nem véletlen tettem a smilekat, csak Leona ellen szerintem nincs sok esélye pl, legalábbis pre level 6, feltéve ha az adc nem tartja magát a dogmához hogy az adc re kell fokuszálni, nyilván 90% ban igy van, de ha pl Sona a support, akkor mindig ot engageelem.
Nálam a top 5 supp igy néz ki kb hogy Janna, Thresh, Leona, Braum, Morgana, és csak utána jön mondjuk Sona és Blitz, de persze izlések és pofonok, az biztos, hogy egy jó Sonával lehet carryzni, ezt nem vitatom
-
Kasya
nagyúr
válasz JLHFans #34459 üzenetére
En pont ezert szoktam a vilag ellen fordulni es Magic def es armor runakkal hozni. Es igen, mindenki engem probal tamadni ...
Amugy Leona-t konnyu kikerulni, csak wardolni kell. Konnyu kiszamitani mikor fog "szurni", ahogy Tresht is konnyu, mert sokan nem ismerik a "masfele nezek, masfele spellezek" taktikajat. Egyedul Blitz szorongat meg, ha tud jatszani.Viszont nem azt mondom, hogy ez a runa kell neki. Ez az en jatekstilusomhoz kell
Most epp azt a runa osszeallitast probalgatom neki, amit Phreak javasolt...meglatjuk. Az biztos, hogy dmg-je nagyobb lett.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Solad
addikt
válasz ClydeBeka2 #34465 üzenetére
Annal jobb nem is lesz hisz "Welcome to the league od draven"
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Kasya
nagyúr
válasz JLHFans #34466 üzenetére
Egy jo Sona meg kikeruli...ha kell, flashel hozza
Viccet felreteve ez csak a helyezkedestol fugg.Gold 2-ben szenvedek mar 2 hete soloq-ban... Decemberben kezdtem. Elotte mindig csak normalt jatszottam. Szerintem megyek is vissza. Tobb hulyet latok rankeden, mint normalon.
A fentiek miatt nekem pont nem mondd semmit a liga. Raadasul van olyan baratom is platinaba, akivel sose megyek ha nem muszaj, mert akkora balfax...
Amugy konnyen ramkereshetsz Kasya neven
-
JLHFans
tag
Ugye néha suppolhatok Blitzzel is ? Mondjuk igy
-
bucketb0b
őstag
válasz JLHFans #34471 üzenetére
Megnézném azért ha nem bronz 5 szintű játékosok ellen trollkodna mit tudna csinálni. Értelmesebb játékos észrevenné az ilyen 'alap csapda' szitukat. Gondolom a csávó valahol gold eleje-plat körül van és megy smurfolni meg trollkodni a lvl6 ellen. Yi yorick bot lane mindent elárul.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz JLHFans #34473 üzenetére
Valahogy bobnak nincs meg a kapacitása arra, hogy valamit esetleg ne komolyan vegyen. Ez a "you must be fun at parties"-szindróma, előfordul
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Lokids
addikt
Dehogy nincs leona ellen esélye. Csak előbb le kell szurkálni az ADC-t. Ami viszont Q+aa -val egyszerű.
Meg ha rád szállt leona jöhet a heal. Oké, hogy nem gyógyít max hp-ra, de túléled simán, és ha az adc nem rehabos, akkor addig szépen leszedi a maradékot az ellen adc-ből. Ha meg is halsz, egy support adc-ért megéri. <- Ez early, amikor az adc nem öl meg 1-2 lövésből.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Cyberneko
tag
Csak finoman megjegyzem, Sona elegge messze van a "egyszeru" supporttol...Persze, ha az ember csak zongorazza az aurakat egymas utan, akkor annak tunik, de attol a pillanattol kezdve, hogy a passzivjara, es az abban rejlo potencialra is figyelni akar, egybol sokmindenne valik, csak nem egyszeruve.
Leona melle kell egy jo adc is, mert egymagaban nem sokra jo. Viszont Sonaval elegge jol lehet korrigalni egy nem annyira jo adc hibazasait is. Szerintem. -
Mottie
őstag
Belépek 1 hónap után erre kapok egy Night Hunter Rengar-t Like
Be Victorious!
-
bucketb0b
őstag
válasz JLHFans #34473 üzenetére
Szerintem nem poén magas ranked szintűként kezdőket elverni és még erre büszkének is lenni. Ráadásul úgy látom itt több fős premade csapatról beszélhetünk. Hatalmas troll lehet a srác.
(#34474) Kanczy: had döntsem már el, hogy számomra mi a vicces és mi nem.. smurfként osztani az ellenfél csapatát és elhinni mekkora királyok vagyunk pont nem tartozik bele ebbe a kategóriába.
-
hemaka
nagyúr
válasz Mottie #34477 üzenetére
Az jó skin. Én kb úgy jártam, mint ő...
-
Kanczy
Topikgazda
válasz bucketb0b #34478 üzenetére
Nyilván eldöntheted, de ez kb. olyan, mint amikor mesélnek egy viccet, vagy látsz egy fantasy/sci-fi filmet, és elkezded boncolgatni, hogy ez nem is lehetséges a valóságban, úgyhogy szar volt
Mennyivel jobb lett az Infernal Ali-m
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
bucketb0b
őstag
válasz Kanczy #34481 üzenetére
Nem is értem ilyen, hogy lehet vicces. High rankként arra verni, hogy jobb vagy egy kezdőnél majd direktbe megszopatni őket premadeben. Oké mekkora fun már nektek van igazatok. Ez nem humorérzék kérdése hanem az, hogy ki mennyire értelmes. Én csak S2 vagyok, de a haverjaim miatt indítanom kellett egy smurf accot, mert ők nagyon kezdők még, nem is igazán értenek ehhez a játékhoz meg nem is értik szerintem teljesen a lényegét, de rossz, már-már sajnálom a kezdőket amikor megyünk ellenük. Bot lanen haverom supp én adc és rosszul esik rendesen amikor már ott vagyunk, hogy esélyük sincs. Normál accal meg nem mehetek, mert ha bebasz hozzánk gold közepe vagy plat playert és pl. ő ellene lesz topon akkor az cumi. Én s2ként szarul érzem magam, hogy low leveleket verek ők meg direktbe trollkodnak premadeként ellenük.. Hattttalmas fun srácok! Remélem szobrot kapnak.
-
ClydeBeka2
őstag
-
bucketb0b
őstag
válasz ClydeBeka2 #34484 üzenetére
Már korábban kifejtettem neki a véleményem ez ügyben. Én patkány dolognak tartom. Lehet kifogásokat keresni, hogy ki miért van ott ahol... Azért megnézném valóságban mit tudna a srác nem b5 playerek ellen. Ráadásul abba bele sem gondol, hogy segít xy embert majd nem fog feljutni direkt ezáltal elbasz másik xy embernek feljutási esélyt. Kár, hogy nem szűrik jobban a smurf accot. Tiltanám ki sorba a picsába az ilyen fun kideket egyébként.
-
zeli
aktív tag
válasz bucketb0b #34483 üzenetére
Te amúgy a blitzes videóról beszélsz?
Volt bármi említés is arról, hogy mennyi a szintkülönbség a játékosok között? Vagy honnan a francból vetted, hogy ők alacsony szintűeket aláznak? Ez az account amúgy silver V NA szerveren, és Silver II EUNE-n(bár elég régi a videó). Az nem hiszem, hogy magyas szintű alacsonyakat aláz kategória. Plusz szerintem csak normalon trollkodtak.Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz ClydeBeka2 #34484 üzenetére
Ha jól tudom NB3-t azért bannolták, mert vette a bronze acc-okat
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Kanczy #34488 üzenetére
Az lehet, nekem az ragadt meg, hogy az volt vele a baj, hogy bronze to challengert csinált, nem unranked to challengert.
Mert aki unranked to challengert csinál gondolom az is felvitte lvl30ig... janem... Őket mégse banolták
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
sasa311
veterán
Én easten kaptam egy boom boom blitz (nájsz), westen meg egy ... ALIEN INVADER HEIMERT!!! fukyeah
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
JLHFans
tag
Tényleg no comment....Szidja mindenki a lengyeleket holott sehol sincsenek hozzánk képest...Majdnem sikerült Shyvanaval lecarryzni a gamet csakhogy....ki másnak köszönhetoen mint 2 fogyatékos magyar miatt vesztettunk Katarina 0-13 Soraka 1-12, köszönet nektek...
Áhh le se szabadott volna irnom, már bánom,elnézést, de komolyan, minden egyes periodusban mikor végre szintet léphetnénk mostanaban vmi wood 50 es szintu feeder recorder magyar játékossal hoz össze a sors, már vagy 10.X.
Kasya felvettelek közben És sorry még 1X
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
Tegnap megjött az ajándék skin. Én Riot Blitz-et kaptam, asszonyka meg Reaper Sorakat. GG Rito.
-
hugi0
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- Retro hangkártya Lan, modem, firewire gyűjtemény
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs