Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Goldberg03 #19947 üzenetére

    A felhasználói útmutatójában az USB-eszközök kezelésére vonatkozó rész a 84. oldalnál kezdődik. Abban FAT(32) és exFAT fájlrendszerek vannak megadva kompatibilisként, illetve nyilván az MBR partíciós sémát kezeli inkább. Viszont említve volt, hogy működik NTFS fájlrendszerű pendrive-val, tehát akkor az is ok lehet. Az < 5 V | 500 mA ennél is le van írva, de nyilván azt lehet rá mondani, amit nemrég egy hasonló esetnél.

    Egyes TV-knél szokott lenni USB IN (SERVICE ONLY) port is, amely nyilván csak az említett feladatra alkalmas. De, ha nem ilyenbe van csatlakoztatva a külső merevlemez, illetve a pendrive működik probléma nélkül, akkor más lesz itt a gond.

    A másik topikban említettek alapján felpörög a külső HDD. Egyenletesen megy, vagy csak rövid időre indult el és most kattog, "csipog"? Ha utóbbi, akkor az lehet tápellátási probléma.
    Az Y-kábel nyilván akkor opció, ha van a készüléken egymás mellett 2 db USB-port. Nem tudom a tiednél pontosan mi a helyzet, de egy neten talált kép alapján csak 1 db USB-port van rajta. Tehát, ha valóban így van és nincsen másik port, akkor a plusz tápellátás ezen formája kilőve. Továbbá egy 2,5" külső HDD-hez eleve olyan TV-t érdemes választani, amelyen a fentebb említett HDD 5V 1A, vagy akár már USB 3.0 port van. Ezeknél mondhatni garantáltan nem lesz gond a tápellátással, ellenben egy 0,5 A-es portnál ez nem igazán jelenthető ki.

    Ha nem az előbbiek okozzák a problémát, akkor az is előfordulhat, hogy a TV szimplán nem kezeli a külső HDD-ben lévő USB-chipet. Erről korábban szintén volt szó. Ez szívás, ezen esetleg a TV-n egy firmware-frissítés javíthat.

    Amúgy meg a szokásos dolgot tudnám javasolni, vagyis célszerű lenne a készülék topikjában is érdeklődni ez ügyben —► Samsung LCD és LED TV-k.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák