-
PROHARDVER!
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz kelly7 #17275 üzenetére
Ha nem kellenek WD szoftveres csicsái és egyéb, korábban linkelt gyári kompakt fícsörök, akkor ez jó döntés. + jön a nagy meleg, szal hőelvezetés szempontjából is.
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja, ahol összeszedtem EZT és mutattam is korábban, hogy más a Redhez milyen házat vett. Persze lehet hozzá mást is. Akár ez a nemrég tesztelt is szóba jöhet, persze csak a 254U3, mivel a 9,5 mm vastag Red, ebbe fér csak bele. A 253U3 csak 7 mm vastag merevlemezt kezel.
RaidSonic és LC Power házak jónak számítanak, ha meg nagyon olcsó 2,5" 3.0 ház kell, akkor a beszámolókban is lévő Captiva, vagy ez a Kolink.Választék szerintem bő és megfelelő, a beszámolók alapján tudsz dönteni, aztán majd, akár egy teszttel te is beszállhatsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest