- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Nehezen de összejött.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Azt, hogy nekem Németországból adták fel a telefont és a DHL céges autó hozta ki a lakásomra.
Ha emlékezetem nem csal akkor Vecsésen van a telephelyük. telefonon:+36 29 523 100
és 6 nap alatt itt volt. Felhívtam őket és megmondták, hogy kamionnal szállítják ide és ott osztják szét a területileg illetékes szállítónak.És a honlapon nyomon lehet követni a csomagot.Még a szállító telefonját is megadták. Remélem ez a hozzászólás már jobb lett.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
beg
veterán
válasz Beni2360 #54153 üzenetére
Van a DHL és a DHL Express. Mit nem lehet ezen felfogni? Sima DHL átadja a magyar postának a cuccot és az viszi ki a ronda békazöld autójával. A DHL Express esetében végig a DHL-nél marad és az ő szép sárga autójuk viszi ki.
Köszi, de láttam már közelről külföldről történő rendelést, te nem érted. Két külön cégről beszélünk, még ha a DHL betűszó azonos is bennük.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Beni2360
félisten
-
beg
veterán
válasz Beni2360 #54155 üzenetére
Figyelj, hagyjuk. Elfáradtam. Write only ellen nem vagyok kiképezve. Fogd fel akkor két külön szolgáltatásként. Persze, hogy a nagy DHL kalap alá tartozik mindkettő.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Beni2360
félisten
-
ferke72
aktív tag
erre
tud valaki megoldást??
kösziNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
főleg lengyel dologra érdekelne megoldás. addig jutottam el hogy rendelésnél kért egy helyi mobil számot így lehet az kukás..viszont amazonnál ugyanígy tabletet se angol oldalról se németről nem engedett rendelni mondván nem szállítanak magyarországra.
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
lililááá
tag
Holnaptól ismét indul a mókuskerék barátainknál
-
atala
addikt
Mit tudtok most a postázásról kínából? Van valami gebasz, hogy belassult? Van 4-5 termékem amit január 15-én rendeltem, de még semmi.
-
ferke72
aktív tag
Német üzlet oldaláról megy a dolog sőt, csak itt meg a b kategória zavar állapotra. az mit takarhat
-
Zeki
nagyúr
válasz maj-viktor #54157 üzenetére
Kivéve ha Németországban adják fel.
Akkor a 10 jegyű szám sima DHL, nem express.
Amit a comebuy adott fel, azt nem is látja az express nyomkövetője, csak ez:
http://nolp.dhl.de/[ Szerkesztve ]
-
ferke72
aktív tag
ismét jó volt hallgatni tanácsaitok
-
Zeki
nagyúr
Egy öreg Nokia E52-t nyúzok. Sokáig vártam arra a telóra, ami megfelelhet az igényeimnek, és meg is tudom venni.
Ha a 4G-s Doogee F1 nem Doogee lett volna, hanem márkásabb, akkor valszeg azt veszem. Már csak a mérete miatt is.
Ez a ZTE EU-n belülről szerintem jó áron van (240USD). Tudása nekem maximálisan megfelel.---
Beszámoló lesz.
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
Kínában feladott csomag ragszáma:
RRxxxxxxxxxHU
Ez+ mi?
Kaμ?Legyen minden jó!
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
pandawill-ről szeretnék rendelni telót (Cubot X9) és az "Import Tax&Vat Insurance" felől szeretnék érdeklődni.
-Menyire igaz ez, hogy visszafizetik a dolgokat?
-Mire figyeljek rendelésnél?
-Milyen papírokat kell nekik pontosan elküldeni?
-Mikor kézbe veszem a telót, kérjek-e külön valamilyen papírt a postától esetleg bárhonnan?
-E-mail-be kell nekik elküldeni a papírokat gondolom és megadni a számlaszámom, amire visszautalhatják. A magyar dokumentumokkal kell valamit csinálnom (fordítás, pénznem átváltás), vagy simán befotózom a magyar papírokat és elküldöm kis kerítő szöveggel?Esetleg melyik webáruháznak van még ilyen szolgáltatása? Megbízhatok a pandában, vagy válasszak másik webáruházat, akiknél esetleg van ugyan ilyen szolgáltatás?
Köszi!
Xiaomi 13 eu dev...
-
félisten
NL post ismét gyors volt.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
beg
veterán
-
retesz147
addikt
Sziasztok.
Pandán és Coolicool-on kívül van olyan kínai webshop, amelyiknél van vám-áfa biztosítás?
(Coolin nincs az a teló, pandától kicsit "félek" a jópár negatív komment miatt)
Köszi
Xiaomi 13 eu dev...
-
bl4ze
veterán
Múlt hét szerdai vásárlás : lightinthebox.com INGYEN (USD 0.63) DHL-lel egész szép időt fut, ma hozzák :
Hétfő, Március 02, 2015 Helyszín Időpont Csomag
22 Kézbesítés folyamatban BUDAPEST - HUNGARY 07:58
21 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 01:47.:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
válasz internetezoo #54199 üzenetére
Kb. 12 óra múlva már a "Shipped" volt, és 1-2 óra múlva jött DHL tracking ami élt is.
.:. bl4ze .:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest