- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.abai
újonc
Sziasztok tervezek egy android tv box-ot rendelni, alin igazából mindenkinek ez a fajta van:
http://www.aliexpress.com/item/New-Bluetooth-version-EKB311-MK888B-CS918-quad-core-tv-box-Android-4-2-2-2GB-8GB/1001649535.html
Valaki rendelt már ilyet? Próbáltam visszakeresni, de sok infót nem találtam róla.
Igazából elsősorban médialejátszónak lenne, főleg az érdekelne, hogy full hd-s filmeket egészségesen viszi-e -
Zeki
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KamuMazsola #53348 üzenetére
Mas nem visz akkut de ne zavarjon...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
zole522
csendes tag
Rendeltem egy cuccot-----RU............GB a csomi száma.Hol keressem szerintetek ? Kössz
-
maj-viktor
őstag
Szerintem úgy értette, hogy a webshop írt, hogy refundolják... csak a paypaltól nem kapta még meg a tényt a refundról.. ergó még nem indították el a refundot sem... azaz kábítják... vagy csak lassan őrlődik a gépezetük...
Persze ha paypal e-mail is megjön, onnantól ~3nap alatt vissza megy a bakkártyára a pénz (paypal számla fizetés estén meg azonnal vissza paypal-ra)
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
válasz zole522 #53361 üzenetére
Ilyen egy normál regisztrált levél/csomag TN-je....
RyxxxxxxxxxHU
Első karakter = R = Registered
Második karakter = random betű, lehet A,B,C,L, vagy az esetedben U (azaz az nem orosz, mert RU)
utána 9db random szám
és végül az utolsó kettő az országkód, mint:
HU = magyar
SG = szingapúr
HK = hongkong
CN = kína
MY = maláj
SE = svéd
NL = holland
CH = svájci
DE = német
és a te esetedben GB = angolNe kiálts farkast... ha nincs is!
Nyugodj meg! Angol eladótól, angol TN az! (nincs benne semmi orosz hókuszpókusz)[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz klaczi #53366 üzenetére
TH!? thai posta!? Na ilyennel sem találkoztam még... bár itt szoktatok érdekes postákat megosztani... múltkor is volt valami dél-afrikai vagy milyen... xD
Na ezt hogy / hol sikerült kikapnod!?
Nekem az ilyen "újító postákkal", mint pl. annó a MY - maláj volt, csak sz*ptam és 2hónap alatt jött meg - nem vicc 1hónap volt, míg feladták.. annyit variáltak és 1hónap volt míg megjött!
-
kmarci25
veterán
Csak érdeklődöm: miért törlitek a csomagszámot? Azzal vissza lehet élni valahogy?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Turbobacsi
senior tag
amit most adtak fel kínából (SG-vel) az szerintetek elindul még a kínai ünnep miatt?
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
maj-viktor
őstag
válasz kmarci25 #53368 üzenetére
Paranoia... vám szempontjából! (tudod BigBrother... mindent lát! )
Meg csak szerintem van olyan "személyes adat", mint lakcím (ez a trackből ugyebár látható... a posta - város mindenképpen, illetve 1-2 POST TN-jénél a pontos lakcím - mobilszám is látható volt... talán a SE - svéd posta esetén... de ebben most nem vagyok biztos)
Vagy te a neten mindenhova kiposztolod a teljes nevedet - pontos lakcímedet házszámmal - telefonszámmal!?
(én nem, illetve jobb az elővigyázatosság)/szerk
Amit beg ír sem hülyeség! Simán életszerű is lehet![ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz kmarci25 #53368 üzenetére
A csomagszámoddal betelefonálok a postára, hogy bocsi, másik címre kérem a szállítást. Megadom a címemet és átveszem helyetted kamu szig.számot bediktálva. Se cuccod, se a kifizetett összeged nem lesz nálad. Ha egységnyi sugarú és rutintalan a postai ügyintéző, kérdés nélkül átírja a szállítási címet. Amúgy ha mindenki figyel, nem lehet visszaélni vele.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
wwenigma
Jómunkásember
Persze, aztan amikor kerestetni kezdem es megmondjak hogy ez tortent, valaki mélytorkozni fog. De jo dolog a paranoia.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
maj-viktor
őstag
válasz Turbobacsi #53369 üzenetére
Sajnos a teljes mondjuk 3-4hetes szállításból, azért ~2hetet a Kínán belüli mozgás veszi el... szóval sok reményt ne fűzz hozzá! Raktárból - raktárba, scanneren át, teli gépet várni, stb., azért ha már a repülőn van, egy közvetlen járat Kínából ~8-10óra alatt itt van EU-ba! Aztán vámon átvergődik jó esetben 1hét alatt!
-
Zeki
nagyúr
válasz maj-viktor #53362 üzenetére
Nálad a pont!
A webshop emailjében írta hogy refund megvolt, nekem meg paypalon semmi.Your payment of order 201502....... has been refunded (full or partial refund), please check your paypal account or credit card later. And we sincerely apologize for any inconvenience caused and really appreciate your patience and understanding.
Reggel 6-kör jött a levél, de a paypalon semmi.
-
maj-viktor
őstag
Nekem is volt most nemrég egy ilyen... ~2nappal később jött csak PayPal-tól a refund tényéről az e-mail... a valós pénz vissza meg a "szokásos" ~3-4nap még pluszba!
(gondolom ott webshopon belül is "engedélyeztetni kell", hogy mehet a refund vissza, stb. és így van egy 1-2nap csúszásuk, míg valóban leOK-ézzák a refundot... ez így logikusnak hangzik, hogy nem a legutolsó éhbéres ügyintéző engedélyez mindenféle refundot, hanem ott shopon belül még átmegy pár kézen a refundoltatás, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz maj-viktor #53375 üzenetére
Kártyára nem megy vissza, paypal számláról ment a pénz.
Majd ha visszajön, kitalálom milyen 4G (800Mhz-et is támogató) telefon legyen a befutó. Növekszik a felhozatal.
Most úgyis jönnek a kínai ünnepek, szóval úgysem postáznak. -
RVR400
veterán
válasz morajulles #53335 üzenetére
Nem kell izgulnod, tutira vámos lesz. Ez egy pandás nem vámbiztosításos SG-s, 38 USD értékű telefon:
2015-02-11 07:51
XXX posta, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2015-02-10 18:53
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for delivery
2015-02-09 14:33
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-02-01 23:35
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-01-30 20:52
Célországba elküldve / Item sent abroadUi: Tudom, ne másoljunk infot, de anélkül a többi információnak sincs sok értelme.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz maj-viktor #53370 üzenetére
Megértem, ha valaki aggódik, de ettől függetlenül szerintem túlzott elővigyázatosság, mindegy ez az én véleményem, a másik meg a tiétek.
beg: nekem eddig kizárólag a postán név ellenőrzés után adták át a csomagot, de biztos elképzelhető amit írsz.
Csak egyszerűen kíváncsi voltam, megkaptam a választ. Köszi!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
klaczi
aktív tag
válasz maj-viktor #53367 üzenetére
Erre vágytam (nagyon) és máshol nem kapható. Remélem valahogyan idekerül.
Thaiföldi webshop! Mivel küldje, ha nem a saját postájával? Csak az a Svájc idegesít egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
Mákosmetélt
tag
Sziasztok,
egy gyors kérdés. Olvastam itt a fórumban, hogy van olyan eladó aki még postára adás előtt elküldi a TN számot. Én 2 napja kaptam meg a TN-t , de még nem találja egyik nyomkövető rendszer sem. Mennyi idő után kezdjek el aggódni, gyanakodni, ha nem találja a tracking oldal?
Köszi
[ Szerkesztve ]
Éljenek a nyulak!
-
beg
veterán
válasz Mákosmetélt #53380 üzenetére
3-4 nap, de most ünnep közeleg, ilyenkor a fű sem nő odaát.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Csedit
aktív tag
Sziasztok!
Ebay-es rendelés Kína, Hong-Kong. Kaptam hozzá TN számot is.
Hol tudom nyomon követni?
5100013124936
Január 7-i rendelés, szállítási határidő holnap jár le, csomag sehol. -
-
Hintalow
senior tag
-
nagyúr
válasz Mákosmetélt #53382 üzenetére
10% esély van rá hogy feladják ma
90% hogy feb 26 után adják fel, és mivel akkor lesz a dömping, így örülhetsz a márciusi átvételnek
de még benne van az áprilisi érkezés is
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
beg
veterán
válasz Mákosmetélt #53382 üzenetére
Néhol már ez van kint:
"Orders placed between Feb 11th to 21st will start to ship after the Chinese New Year Holiday on Feb 24"You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Mákosmetélt
tag
válasz Dluinet #53387 üzenetére
Neee, tökön szúrom magam ha áprilisban jön meg
Az aliexpress szerint a státusz: The seller has shipped your order, illetve Awaiting Receipt
(már tegnap előtt is ez volt, amikor a TN-t megkaptam)
Na mindegy még van 58 napom az "open dispute"-ra..
De ha egy hét múlva még mindig a TN-t sem találja a nyomkövetős oldal, akkor hamarabb reklamálok.
Amúgy érdekes, mert kínából vettem, az oldalon azt írja hogy singapore post, a TN pedig NL végződésű, ami ha jól értelmeztem akkor holland posta[ Szerkesztve ]
Éljenek a nyulak!
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Mákosmetélt #53389 üzenetére
+1
(mit rendeltél?)"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Bozek
nagyúr
válasz Mákosmetélt #53389 üzenetére
Reklamálsz, mert nem vagy tisztában a dolgokkal? Ünnep van, majd utána küldik. Gondolom Te direkt bemész ünnepnapon dolgozni, hogy másnak jó legyen...
-
Mákosmetélt
tag
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Mákosmetélt #53392 üzenetére
én ugyanezt, ugyanettől gyári csomagolásban kérted, vagy átdobozolva?
(+ még akksiszettet, de azt mástól!)Rákérdeztem erre a posta ügyre, kiváncsi vagyok mit válaszol)
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Mákosmetélt
tag
Nem igazán értem a hozzászólásodat, mert:
1. még nincs ünnep
2. 2 napja azt írják, hogy postázva és TN-t is kaptam
3. nem az fog zavarni, hogy nem kapom meg a csomagot 1 hét alatt, hanem hogy nem is látom a rendszerekben, holott álíltólag már postázva
4. Alin ezt írják:
"Dear AliExpress Shoppers, Just a little reminder that this year’s Chinese New Year holiday will take place from 18-24 Feb. Keep in mind that orders purchased during this time may take slightly longer to arrive." - ezek alapján még nem lehet gázEzek után gondoltam úgy, hogy azért 1,5 hét elteltével a TN megküldése után, ha nem látszik a redszerekben, akkor elkezdek aggódni. Akkor szerinted rosszul gondolom, ezzel nincs is baj, csak a stílussal ahogy kioktatsz. Azért köszi a segítséget, nem fogok reklamálni ilyen hamar.
[ Szerkesztve ]
Éljenek a nyulak!
-
lililááá
tag
válasz Mákosmetélt #53395 üzenetére
Nekem is van három csomagom amit két hete rendeltem,kettő ma lépett be az országba a harmadik amit a legjobban várok,és a legértékesebb még fel sem vette az ottani posta....Természetesen a TN szám már egy hete a képembe vigyorog
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
A batteryupgrade -ot ismeri valaki? Megbízható az oldal?
-
atee_13
őstag
válasz Turbobacsi #53398 üzenetére
Köszi az infót.
-
Mákosmetélt
tag
válasz Turbobacsi #53394 üzenetére
Turbobacsi: Grey opciót vettem (+1 akksi van hozzá) mást nem variáltam, így szerintem a gyári csomagolásban küldik??
Én is kiv. leszek mit mondanak neked a postáralililááá: köszi az infót, tök érdekes, hogy a TN-el is agy játszanak össze vissza.
Mindenesetre elég érdekes (gyanús? de én tényleg nem értek még ezekhez), hogy másik 2 megjött ezt meg még a postáig sem jutott elÉljenek a nyulak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest