Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz axlfsi #86173 üzenetére

    Azért próbaképpen nézd meg, milyen pedálfordulattal tekersz, és olvass utána (vagy kérdezz itt), hogy megfelelő-e illetve milyen irányban érdemes változtatni rajta, milyen egészségügyi hatása lesz.
    Ha másra nem is, erre jó lehet. 1 hónap múlva meg meg kell hirdetni 5000-ért, hátha valaki megveszi, mert nem lehet kapni őszig. ;]

    (#86176) zack: Nem szabad sajnálni nyeregre a pénzt. Azon ülsz, az egyik legfontosabb, hogy kényelmes legyen. Meg a markolatra, meg a hajtásra, meg a ruhára, és hopp, hirtelen semmire nem sajnáljuk a pénzt, és vehetnénk egy új bringát. Ilyen ez hobby. :C

    (#86175) szjoci: ez érdekes. Autóknál a gyorsforgalmi út lényege, hogy korlátozzák mi mehet rajta és van minimum sebességhatár. Az hogy el van választva a többi közlekedőtől, meg széles, az szép, de ettől nem lesz gyorsabb. (Aztán lehet, hogy csak félrefordítás.) De itthon ez úgy nézne ki, hogy 4 méter szélesen menne mindenki gyök kettővel.
    A hétvégén is, ami volt a bringautakon... asszonnyal szembe jön 2 csávó egymás mellett, vigyorogva, hogy ő húzódjon le; c*gók tolják a kocsit a bringaúton, majd amikor mellé érünk, direkt ráfordítják, hogy ő majd megijeszt... áhh. Az erdőben meg madarak, nyúl, őzike... minden happy.

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák