- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Pttypang #71510 üzenetére
Azt kérdezted, hogy engem, hogy tudnak annyira megfizetni, hogy drága kerékpárokat vásároljak.
Ebből arra következtettem, hogy Te azt gondolod nekem valami elb@szott nagy fizetésem van.
Erre reagáltam elsősorban, nem, nincs kiugróan magas fizetésem.Komolyabb kerékpár üzletbe nem vesznek fel akárkiket, oda tapasztalat kell, plusz a vásárlókkal is szükséges a jó kommunikáció. Ezek az állások majdhogynem kihalásos alapon mennek. Ahova felvesznek minimálbérért "tanulni", azok többnyire egyszerűbb, kisebb boltok.
Szerintem elsősorban a fizetést kell alapul venni, azért odamenni dolgozni, hogy majd a nagykerből tudsz vásárolni kerékpáros cuccokat, szerintem nem éri meg. Komolyabb üzletek, akik forgalmaznak is márkákat, szoktak adni ingyen cuccokat a dolgozóknak, kvázi reklámként, (szerencsére nálunk is volt ilyen minden évben). Az már nevezhető némi kiegészítésnek, de ennek ellenére is azt mondom, hogy a fizetés a lényeg.Egyébként Budapesten egy forgalmas trafikban nem ritka a netto 160-170k fizetés sem. Ennél sokkal többet profi szervizesek sem keresnek idehaza.
Annyira azért nem vagyunk agyon fizetve, ez Magyarország. Sokszor terveztem is, hogy lelépek Ausztriába, egy volt kollégám is lelépett, 2500 Euró körül keres mint szervizes, és 14 havi bére van, tehát 6 havonta 5000 euró fizetést kap. Nem is tudom miért vagyok még itthon. Valahogy minden szar ellenére nehéz elszakadnom, de a csajom menni akar mindenképp tavasszal, aztán így ez a kérdés is el fog dőlni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest