Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz tikshow #49789 üzenetére

    Szerintem nagyon jó...pedig én egy Deore/Alivio/Slx/Lx/Rock Shox/Octalink rendszerről váltottam,így az sem volt legalsó.Mivel a szénszálban még nem bízok,jobbat nem nagyon tudnék találni mely indokolt is lenne az én évi 4-6ezer kilométeremre.

    Integrale...nekem ugrott és a hjtómű nem volt gatya.Sőt! Ha nagyon hangsúlyosan használsz bizonyos fokozatokat,azok úgy el tudnak kopni,hogy mellette a többi szinte új.Azokon elkezd ugrani még az új lánc is míg a többi,úgy hátul,mint elől még viszonylag jó....de majd ez kiderül ha kipróbálod.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák