Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz zool1 #49248 üzenetére

    Azt írtad, hogy talán a fórum is jobban elfogadna, ha más bringád lenne. :) Ez hülyeség. Aki értelmes, van legalább egy alap intelligenciája, azzal lehet normálisan beszélgetni úgy, hogy nem lesz belőle sértődés stb.
    Csak amikor valaki a szakmailag helytelen dolgot akarja megmagyarázni és köti az ebet a karóhoz, meg átcsap személyeskedésbe, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni. :) Ezt úgy általánosságban mondom, nem csak neked.

    Hogy milyen márkát ajánlok? Sokfélét, ár-értékben a legjobbak a webshop-ok, pl Canyon, Radon. Jó a Cube, KTM (bár ez ár-értékben kevésbé), Olasz gyártókkal sincs baj. Bármely minőségibb márkából ki lehet fogni jó vételt, ha kifogsz egy bent ragadt 1-2 éves modellt. Nekem valahogy az olasz gyártók voltak a legszimpatikusabbak országúti bringákból. Bár hozzám a monti sokkal közelebb áll és a tapasztalatom is nagyobb benne. Én szerintem valami olasz márkát vennék, ebben az is benne van, hogy gyönyörűek. :)
    Karbon villával szerintem nem lesz gondod, de vásárlás előtt kérdezz rá a forgalmazónál azért, mert vannak alkatrészek amiknek alacsonyabb a terhelhetősége súlyban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák