Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr3eWar

    őstag

    Sziasztok!

    Nem vagyok nagyon otthon a bringa témában, tavaly ellopták a 30K-s nagyon-nagyon belépőszintű 4-5éves hervises kerékpárom, általában városban munkába jártam vele, illetve hétvégenként erdős terepen kikapcsolódásból tekertünk.

    Tervezgettem a vásárlást egy ideje, de úgy voltam vele, hogy idén már nem veszek majd jövőre, mivel akkor elköltözünk a panelból, és fogom tudni biztonságosan tárolni az értékes kerékpárt. (lakásban nem akartam így sincs hely, a bejárati ajtó előtt volt a falhoz láncolva, és onnan lopták el az előzőt (8. emelet)

    A helyzet a következő:

    Hétvégén összefutottam egy eladó Merida Matts TFS-900-al, patika állapotú, karc horzsolás sérülés mentes, a markolatok szivacs anyagúak és azok sem tűntek nyúzottnak. Fehér piros színű volt, rákeresve elvileg ez a 2013-mas típus. Ránézésre nem volt benne sok km. 130-at kértek volna érte. Elkértem a telefonszámát, és azóta gondolkozom rajta, hogy megéri-e?
    Természetesen adásvételit íratnék vele anyja neve születésidátummal stb, mert ekkora értékül kerékpárnál már azért fosnék hogy nem-e valami lopott cumó.

    Mi a valós értéke egy ilyen patika állapotú kerékpárnak?

Új hozzászólás Aktív témák