Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    Na hát sajnos engem is utolért a Karoo2 fantom érintés probléma: itt van leírva, és van videó is

    Ma kezdődött, pedig tegnap frissítettem az új firmware-re, és utána még mentem este, de akkor asszem csak egyszer ugrott el. A jelenség, hogy amikor tekerek, random váltogat a képernyők között, mintha jobbra vagy balra lapoznál. Volt időm közben kitapasztalni, és akkor ugrott egyet (vagy többet), amikor rámentem valami úthibára, magyarul rázkódott egyet az eszköz. Elég idegesítő volt menet közben, hogy folyton elnavigált a megfelelő képernyőről, az eszköz így gyakorlatilag használhatatlan több képernyőlappal.
    Félúton megnéztem, tartóból ki, és akkor is csinálja, ha kézben rázogatom. És azt hiszem, a jobb oldali felső lapozógomb lehet kontaktos, mert azt néha nem érzékeli ha megnyomom, néha meg úgy érzékeli, mintha egyfolytában be lenne nyomva, magyarul ha megnyomom a bal oldali lapozógombot, lenyitja a menüt (ahogy a 2 gomb együttes megnyomásával kell).

    Kár, most írhatok a supportnak. De ahogy látom, a probléma nem új, és valószínűleg ezek gyártási hibák. A jobb lapozógombomat mindig is nehéz volt benyomni, gondolom rosszul szerelték össze.

Új hozzászólás Aktív témák