Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz MPowerPH #243838 üzenetére

    Érdemes lenne kicsit távolabbról és több nyitottsággal nézdni a nagyobb témát. Próbáld megérteni a trendet, ahelyett hogy vehemensen küzdesz ellene.

    Azt írod "a kerékpár egy sporteszköz", én meg azt mondom, hogy nem mindenki így látja. Szerintem a bringa egy remek szabadidős szórakozási eszköz, ami ráadásul szabályozható intenzitással megmozgat. Élvezetből csinálom, szeretem és brutálisan tolja az adrenalint. Ugyan a szemedben nem sport, de valamiért mégis jobb az állóképességem mióta elektromos is van az analóg mellett és valamiért bringás társam lefogyott 10+ kg-ot azalatt a 6 hónap alatt mióta megvan a villany gépe. Miért? Legfőképpen azért, mert sokkal gyakrabban és sokkal többet megy vele, ráadásul élvezi és még egészségesebb és erősebb is lett tőle.

    Kik ülnek rajta? Nagyon meglepődnél, ha azt mondom hogy a dh world cup versenyzők, amikor a technikájukat csiszolják, vagy valami újat akarnak megtanulni és elsajátítani pont ebike-okkal veretik (Greg Minnaar-al az élen). Közben olyan erejük van, hogy csúcsra 1800W okat tudnak kitekerni és bőven van állóképesség.

    Tényleg csak annyi, hogy ne utáld, értsd meg. Ha a fiatalok értékrendjével van generációs konfliktusod azt ne vetítsd ki egy eszközre. ;)

Új hozzászólás Aktív témák