Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz lsebestyen #21726 üzenetére

    Jó mondjuk szerintem kevesen vannak akik a V-fékkel nincsenek kibékülve, de annál többen vannak azok akik a szerencsétlen láncváltót nem tudják kezelni.

    Kerreg, kattog, keresztbe vált, nem vált, túlvált, oda-vissza vált mert nem tudja mit csinál. Barátnőmet sem tanította meg senki a használatára amíg én nem jöttem a képbe... :D Bár ő inkább annak örül, hogy talált egy fokozatot ami kényelmes haladást ad neki és többnyire single-speed módban nyomja, de legalább már tudja merre kell tekerni amikor kaptatunk fel a hídra és könnyítene. :)

    Nem akarok szexista lenni, mert távol álljon tőlem, de általában a műszaki dolgok irányába teljesen érzéketlen lányok szoktak bajban lenni a láncváltóval. Annyira rendszeres, hogy a Duna partján a kerékpárúton feltartanak. Az egyik veszettül pörget, a második alig tud elindulni olyan nehéz fokozatban van, a harmadik nem az utat nézi, hanem lefele bámul, hátha attól megoldódik a keresztbe váltás miatti zörgés a negyedik meg szerencsejátékot játszik és föl-le váltogatja a fokozatokat hátha közben telitalálata lesz... :)

Új hozzászólás Aktív témák