- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz TazLeacher #214949 üzenetére
Nem. Ez egy minden elemében elavult vacak mostanra. Sry a 3x7-es váltók, 2 kilós, fölösleges telók, és 12 kilós alu vázak rajongóitól.
A gond az, hogy a dekás alapgép sem sokkal jobb ezeknél, ami már tényleg jól használható (élmény vele haladni, mászni, ereszkedni, csapatni, váltani, tekerni), az már bőven 100k fölött van. Ezt egyszerűen nem lehet megúszni, a minőséget, meg a normális, midern, mai szemmel is jól használható alkatrészeket meg kell fizetni.
Persze ha mindenképpen biciklizni akar, akkor mindegy, én is tekertem a vázas csepellel a váz alatt átbújva, és imádtam, de manapság máshol van a mérce.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MPowerPH
félisten
válasz jjeahh #214944 üzenetére
Az a fontos, hogy en imadom. Ez a kerek upgrade volt eddig a legjobb befektetes, ilyen hosszabb tavon erzodik a legjobban. (irom ezt ugy, hogy ha netan elroppan, akkor sikitok) Es a gyari DT karbon kerekekhez kepest olcsobban kaptam jobbat. Meg jo, hogy kicsit utana jartam.
Mai karika:
Ezt az 1200 -as szintet 40km -en 3,7km/h -val jobb AVG tempoval teljesitettem, es csak 2x alltam meg, inni, meg egy gyors protein szeletre.
Bicaj persze nem megy magatol most sem, nem egy ebike. Ma is elmentek mellettem folfele 25 -el ugy, hogy meg csak nem is lihegtek ket kockaval. En meg eppen mar vert izzadtam... Ilyenkor sz@r nyugtazni, hogy a 120kg -s tunya ujgazdag hapi a cicababaval siman otthagyott, mikozben en egesz telen heti szinten epitettem fel az eronletemet, hogy nyaron legyen kraft tekerni. Teszem hozza, lefele mar aszfalton mentek, pedig ott lefele van egy rohadt jo DH szakasz. Na de az ilyen 150 -es fully, 24kg tomegu ebike -ok ugye bicajutra valok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
parandroid
félisten
válasz MPowerPH #214953 üzenetére
Ezen fölöslegesen húzod fel magad. Nem azért tekersz te sem, gondolom, hogy mindenkit megelőzz, hanem hogy te jobban érezd magad, meg fejlődj. Ők meg csak kirándulgattak. Nézd abból a szempontból, hogy felmehettek volna autóval is, piknikeznek egyet, aztán annyi. Ahhoz képest legalább mozogtak, meg nem pöfögték a dízelbűzt. Németeknél is ilyenkor az összes erdőszéli, meg hegy teteji patkoló fullra tele van, össze-vissza parkolnak a mezőn is, mert nehogy már 20 méterrel többet kelljen gyalogolni a természetbe. ¯\_(ツ)_/¯
Szerk.: Ja, meg az is lehet, hogy a motor 250 w-jához épp ők is hozzátettek 250-et, azért voltak olyan gyorsak.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
andrisbandi
őstag
válasz MPowerPH #214953 üzenetére
Szíves figyelmedbe;
Így tekerhetsz az erdőben legálisan -
TazLeacher
nagyúr
válasz parandroid #214952 üzenetére
Köszönöm, kezdem emészteni.
Ez az üzlet nincs messze tőlünk. Ez már lélekhatáron túl van, de legalább ennyiért már vállalható?
KTM Wildcross - 105.000? [link]
-
MPowerPH
félisten
válasz parandroid #214954 üzenetére
Ebben is igazad van. Sok olyat lattam most is, hogy meg csak felsetalni is lustak voltak, felmentek inkabb a SUV al a vacak uton a kilatohoz, es az autoban uldogelve neztek a tajat... Nem idosek, fiatalok.
andrisbandi: Itt sem szabad. Van kb. 3 kifejezetten bringaknak kijelolt foldesut(piros bringas jellel jelolve vegig), amit a faszallito autok osszejartak a telen. Szerinted kit erdekel az erdoben, hogy hol mesz? Nem ellenorzik, nem tudjak. Ha lenne ra ember, az is csak a bringas porat szivhatna, mert senki nem allna meg a bunti cetliert. Akkor nem lehetne hol bringazni.
Egyebkent folfele az ebike -osok is a foldes turauton jottek, szal nem azert mentek vissza a bringauton, mert torvenytisztelok.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
zsola32
senior tag
válasz TazLeacher #214957 üzenetére
A fiam 12 éves, értem a probkémakört...
Nagyjából mi is végigjártuk - illetve most is benne vagyunk méretcserékben. 2-3 évente kell egy bicikli.
Mi decathlonos bringákat választottunk, (16/20/24 colos kivitelben) ha a 24-est kinövi a gyerek, kap egy "márkásabb" bringát.
A lányom is ezeket használta, meg tudtam vele beszélni hogy "fiú" vázas bicója lesz.
A gyerkőc most 147 cm, nálunk is érik újból a csere, egy XS/S méretű felnőtt gép lesz a következő. Ha kinövi, jó lesz a páromnak, vagy a lányomnak.decathlonos kerékpárból is van felszereltebb, lazán ki lehet választani belőle egy jót. (akár használtat is)
(múlt évben a fiam simán lenyomta vele a Tisza-tó kört)
A szett / felszereltéség kérdése sem olyan lényeges szerintem, azt a 2-3 évet, lazán kibírja a szerkezet.remélem tudtam segíteni...
-
őstag
Üdv, Trecking (Cross?) kerékpárt szeretnék. Elsősorban városba bemenni Balatonra lemenni meg hasonlók aszfaltúton, kerékpárúton. Van egy noname alu vázas montim aszfaltra való gumikkal. 10 éve újként barátom vette 70-ért én tőle vettem át. Egyébként nemigen értek a bicokhóz. A boltok szűrői is elég kezdetlegesek ez sem könnyíti meg. Be pipálom hogy aluvázas legyen meg esetleg az ismert márkák rá szűrők és kb. ennyi. Legtöbször nem tudok rájönni hogy pl. egy 300 000 Ft-os mivel tud többet mondjuk mint 150 000 Ft-os. Nyilván minden alkatrésze jobb hogy erősebb vagy bizonyos fícsöröket tud de gyakorlatban ez mit jelent vagy mennyivel ér valójában többet azt nem tudom. Engem elsősorban az a része érdekel ami könnyebbé teszi a tekerést és a haladást. Nyílván a tömeg gumi típus ès kerékméreten felül. Pl. árban felfelé van-e annyival jobb csapágyazás, hogy érezhetően jobb? Tudnátok segíteni, hogy egyáltalán melyik árkategória felé érdekes nézelődni vagy melyek a jó ár/érték arányú márkák. Vagy esetleg valami jó darab ami akciós? Keret van a drágábakkra is, de feleslegesen nem költenék el ha nem ad annyit vagy nem használom ki. Köszi.
-
parandroid
félisten
válasz TazLeacher #214957 üzenetére
Ez ugyanaz, mint amik ddig néztél, csak újan. Valahol itt kezdődnek a gyerek bringák: [link] . Nem véletlen, hogy a tárcsaféket nem erőltetik, az 1x-es hajtás viszont alap. Vagy a decathlonos st900-as sorozatú rockrider: [link] . Ez még tárcsás is. Németeknél van jó világ, ezeket pikk-pakk kinövi a csemete, aztán mennek ebayre féláron. Most is tele van velük az ebay kleinanzeigen, ha rákeresel a 24 kinderfahrradra. 200-250 eur körül már nagyon szép darabokat lehet kifogni. Sajnos a logisztika más kérdés.
p
-
parandroid
félisten
válasz Kaci84 #214960 üzenetére
Az a 300 az jó lesz kezdésnek, 100, de manapság inkább 150 alatt konkrétan ipari hulladék van csak újan (nehéz, kényelmetlen, nem gurul jól, jól beállíthatatlan, csörög, zörög, elromlik, megakad, szorul, kopik, törik, csattog, kattog, mi lehet még?). A kettő között meg még sok a kompromisszum.
Merida Speedereket linkelgettek itt a napokban, az neked is elsőrangú lenne. Aszfaltra kb fölösleges a trekking, egy fitness bicajjal jobban jársz. Ha vannak földutas, vagy kavicsos szakaszaid is rendszeresen, vagy legendásan kátyús környéken laksz, az más kérdés, akkor jól jöhet egy szélesebb, komfortosabb gumi, meg egy kisebb, könnyebb teleszkóp. Előbbivel az a baj, hogy aszfalton érezhetően nehezebben halad, utóbbi meg drága, ha jó minőségű, ha meg gagyi, akkor csak fölösleges nehezék, és többet árt, mint használ.
p
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Tavaly vettem egy Merida cross trekking kerékpárt. Gondoltam, hogy majd azzal járok melóba. Olyan nem sokszor volt, de a nyáron beletettem 700+ km-t. Szigorúan aszfalton, hegyi (15%-os szakaszokat is) és sík utakon. Előtte sose tekertem szinte semennyit. Viszont mindig is követtem a tv-ben a nagy körversenyeket (Armstrong, Ullrich nagy csatáit is már néztem, szóval jó pár éve).
Idén is mentem már 300km-t. Viszont nem vagyok kibékülve ezzel a Cross Trekkingel. Gondolkodom országúti kerékpárra váltáson.
Mit javasolnátok jó belépőszintűnek?
Nem tudom, hogy kell e nekem. Manapság 50km-es köröket megyek. De szépen növekszik a táv, hétről-hétre. Nem tudom, hogy 100km-es táv alatt, érdemes e váltanom. Ezért még vívódom.
Szóval tudtok tanácsot adni? Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
parandroid
félisten
Alu váz, karbon villa, minimum tiagra, de inkább 105 szett. Választék nincs, az is drága, azt vedd, amit találsz, és tetszik a színe. 300k alatt így sem nagyon fogod megúszni újan, használtan a fene tudja, de azokra azért figyelni kell (ilyen alkatrészárak mellett egy sor/hajtás/lánc csere egy kisebb vagyon).
Ha a koskormánytól tartasz, akkor azt a merida speedert nézd meg te is, amit lejjebb is ajánlottam (vagy bármi egyéb fitness bicajt).
p
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz parandroid #214961 üzenetére
Az a baj, hogy mivel nem értek hozzá, azzal sem vagyok előrébb, pedig onnan még a szállítást is meg tudnám oldani valószínűleg. Szerintem veszünk használtan valami jó állapotú Decathlonost, aztán max 2 év múlva cserélem, de ennyit biztos nem költök 2 évre bringára. Más, hogy ha már "végleges", de ez az ár újonnan egy kicsit durva. Főleg, hogy olyan 60 körül indúltunk.
-
RexpecT
addikt
válasz ivana #214909 üzenetére
Köszi!
Így hogy már egyre jobb az idő, és 19:00 körül nyugszik le a nap, az inkteraktív görgőt elrakom.
Kérdés, hogy a keréken lévő 0 km-es sorra rakjam-e fel azt a láncot amivel a görgőn lévő sort is használtam, vagy rakjak újat?
Nincs még megnyulva a lánc, ezért nem tudom hogy érdemes lenne-e új láncot feltenni. -
Maximum1
őstag
-
Ringman
nagyúr
válasz 6030D #214969 üzenetére
legalább olyan biciklitároló van itt, amelyikbe nem akad bele a tárcsafék. (a régi köracélból hegesztettek még olyanok)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
őstag
válasz parandroid #214963 üzenetére
Köszi a választ! Igazából új építésű kerékpárúton meg viszonylag jó minőségű aszfalton megyek valószínűleg rendszerint amit terepen az meg jó lesz a régi bicikli vagy lesz arra külön.
Sok webshopba nincs is ilyen kategória hogy fitness sajnos tudom hogy hol kell ezeket keresni. Ezt a kimondott példányt amit ajánlottál azt megtaláltam 300-ért. Bár ez egy tárcsafékes változat lehetséges hogy van olcsóbban is ami sima székes mert nekem nem biztos hogy kell a Tárcsafék így tudnak spórolni egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz parandroid #214961 üzenetére
A sima ST900 is már a "jó" kategória? [link] Ez azért félúton van árban a kettő között.
-
parandroid
félisten
válasz Kaci84 #214971 üzenetére
A fitness az gyakorlatilag egy egyenes kormányos országúti bicaj. Szóval sok helyen az országútik (‘versenybiciklik’) közé lesz kategorizálva. Árban ennél lejjeb nemigen érdemes menni újan, használtan egy 100-ast meg lehet talán fogni, de figyelni kell rá, hogy mi cserés rajta.
p
-
parandroid
félisten
válasz TazLeacher #214972 üzenetére
Ez is elmegy. Ki kell fogni használtan, ezzel a felszereltséggel, és jó is vagy árban. Az vigasztaljon, hogy ha használtan veszed, 2 év múlva kb ugyanennyiért ki is tudsz szállni belőle, ha nem veri azét a gyerek.
p
-
andrisbandi
őstag
Better Bunny Hops In 1 Day - How To Bunny Hop
Kyle & AprilEljött hát a nagy nap, megpróbálom.... úgy hallottam ez nehéz lesz....
ha-ha.. elsőre ment... ahogy a videóban az átlag néni is simán lenyomja alap szinten.Erdőzni mentem, így sok lehetőség adódott gyakorolni... először csak az ágak árnyéka a döngölt úton, majd gallyacsák, kis gödrök... könnyű trükk...
Túl óvatos vagyok; védőcuccban, ritkán száguldozva montyzok. Ez a bunnyzás valahogy veszélyesnek tűnt eddig... Utólag már azt mondom bukó-kesztyű kombóban is nyugodtan lehet gyakorolni, nem vészes.
Nekem a legfurább, h a mutató újnak nem kell a h.féken lenni... csak úgy natúrban lehet nyomni, simán fogja az ember a kormányt...- Úgy rémlett >dropper nélküliek< is bunnyznak.... úgy nem ment, csak leengedett nyereggel... nem is értem fönti nyereggel hogyan lehet.
Kíváncsi leszek, kb térdig érő akadályon át tudok e majd ugratni, ha rendesen megtanultam.
-
jjeahh
nagyúr
Menő, a Merida is ismerős innen .
Más: mai körön ahogy bejöttem terepről aszfaltra, rögtön estem . Valami idióta egy kis mellékutcában aszfaltra szintén aszfaltból öntött 5 darab fekvőrendőrt egymásután és nem tudom erre mik a szabályok, de se tábla, se felfestve, se lefestve vagy bárhogyan jelezve, sem semmi ilyesmi, ha úgy éri a fény, egyik sem látszik. Fél kézzel ittam a kulacsból és az elsőre rámentem, mert egyáltalán nem láttam, aztán repülés. Térdem, kezem elég mélyen horzsolódott, hazaértem, letusoltam és még mindíg vérzett rendesen, más baj szerencsére nem lett. Nadrág, kesztyű szétszakatt, ESI Grips-ből egy darab szintén, fáj a csuklóm, combom s a vállam, mindent tudok mozgatni, szal gondolom semmi nem törött. "Vicces", hogy annyira láthatatlanok voltak, hogy amikor felkeltem a földről és visszaültem a bringára, a következő fekvőrendőrön megint majdnem elestem . Beszarás. Pedig jó lett volna kedden is egy jót tekerni, de szerintem nem fog menni.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Ringman
nagyúr
lecseréltem próbaképp a 90 mm-es stucnit a nuroadon 75 mm-esre, elsőre érdekes kormányozni (túl érzékeny), viszont sokkal kényelmesebb, vsz 1 mérettel kisebb bicikli lett volna optimális
jövő héten jön a 38 cm-es kormány is, kíváncsi leszek milyen lesz.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
válasz andrisbandi #214977 üzenetére
Vazz, en nem engedtem meg le a droppert, ugy probalkoztam. Igy voltam vele, az a normal tekero pozi, akkor lesz ra szukseg.
jjeahh: Az szep. De higy a raspojba, ha ittal gondolom nem szaguldoztal. En hasonlo esetlen modon tortem el a vallamat az osszel. A baj mindig akkor jon, amikor nem varod.
Itt vannak meg ezek az eletveszelyes pedalok. De akkor sem rakom fel.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
jjeahh
nagyúr
válasz andrisbandi #214981 üzenetére
& MPowerPH: kösz, nincs varrva semmi, valszeg nem is kell (?). Fertőtlenítettem és összevissza ragasztottam magam .
MPowerPH: szerintem én a bringádra simán felraknék egy spd-t és ha mész néha bikeparkba, a kerékkel együtt cseréled platformra azt is . Még jól is nézne ki rajta valami PD-M8120 szerű és újabb szintet lépnél hajtáshatékonyság fronton: [link] . De persze csak egy tipp, te tudod. Gyönyörű az a bringaFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
MPowerPH
félisten
válasz bardi #214985 üzenetére
Nincs kep, mit csinalt a labammal. Csak a visszamaradt heg. Nem kell. A
Volt nekem is sixpack kompozit pedalom, az is femtuskes volt, es sokkal 'veszelytelenebb'. Azt szerettem, de elkezdett recsegni, kidobtam.Rendelek egy HT pedalt, az szolidabb, kisebb, konnyebb...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Előtte lemos6tátok volna őket.
#214979jjeahh...nálad 5 fekvőrendőr egymás után = 5 esés? Jobbulást!
#214983MPowerPH...ezek miért is "életveszélyesek"? (közben látom már kérdezték)
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz MPowerPH #214987 üzenetére
HT-vel vigyázz akkor, mert nem tudom melyiket vennéd, de az enyém annyira harapott, hogy az XT pedálod tök ártalmatlan hozzá képest . Cserébe mondjuk brutálisan tapadt és könnyű-lapos volt.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
Ringman
nagyúr
válasz zsola32 #214991 üzenetére
vagy giant escape disc (ezt városinak írja), kicsit hosszabb, kevésbé agresszív, mint a fastroad, viszont akár 45 mm-es külső is belemegy -> kényelmesebb.
ott picivel 300k fölött 1x10 deore szettel jön a bicikli, ennyiért a fastroad sorával felszerelt.
a fastroad2 viszont átütős
-
jjeahh
nagyúr
válasz MPowerPH #214990 üzenetére
Jól néz ki, de tuti nagyon harap, az enyémen is ugyanilyen szegecsek voltak. Sajnos ez ilyen, az igazán komoly platformpedálok harapósak.
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #214988 üzenetére
Előtte templomban voltunk, ott még tiszták voltak. Brutális por van mindenhol.
Csokicsibesz: legközelebb keresünk egyet a hegy túl oldalán, csak előtte meg kell nézni mikor zár.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz MPowerPH #214994 üzenetére
Ezeknél azt látom fő hátránynak, hogy a szegek nem, vagy csak 2 mélységben állít6ók, alátéttel vagy nélküle. A Crankbrothers menetes szárszerű, végig menetes szegjei akárhova állíthatóak, (majd ott rögzíthetőek menetrögzítővel.) így szinte olyan profilt csinálsz amilyent akarsz.
6030D...az, minden második kör után le kell csapassam, hogy a hajtást megkenhessem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
bardi
aktív tag
válasz MPowerPH #214987 üzenetére
Látom ezen felül az imbusz nyílása, az tényleg harapós lehet ilyen szempontból, de ez olyan ritka, hogy én annyira nem foglalkoznék vele. Utóbbi 3 évben egyszer csapódott a pedál a lábamnak, egy ugrást elnéztem eléggé, már fáradt voltam, pont a hátsó lábam maradt a pedálon érkezésnél, és az elsőbe beleverte a pedált.
A műanyag pedálokban sima imbusz csavar van, ilyen szempontból barátságosabbak jóval.Edit: amit rendeltél, az teljesen jó lesz szerintem, szintén csavar van benne.
Hasaggymeg: két pedálra kb 80 forint az új, rozsdamentes csavar bele. Eddig két pedálomban is 10 mm-es volt gyárilag, a fölött van 12, alatta meg 8 mm-es szabványos, ha más kell, akkor reszelsz egyet hosszabból.
[ Szerkesztve ]
'92 Honda VFR 750
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #214996 üzenetére
Az enyémet lehetett állítgatni és úgy maradt . Legalábbis amíg a sok sarazástól bele nem rohadt-rozsdásodott a pedálba . De amúgy nekem fölöslegesnek tűnt az állítgatás, végül visszacsavartam mindegyiket teljesen. Elkopni sem fognak, szal a cserélhetőség is fölöslegesnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #214996 üzenetére
Most késő délután meg a Somlyó(do)n sétáltunk, hát az sem ilyen volt tavaly (múltkor nem ott tekertünk, ahol mi szoktunk, ma arra túráztunk). Viszont ha erre szakadó eső jön, akkor szép világ lesz a hegyek lábánál.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest