Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz jjeahh #194114 üzenetére

    Jjeahh + Zolkow: Szerencsére nincs ilyen választási kényszer, van egy viszonylag fasza országútim edzeni, meg egy belépő szintű XC terepen bohóckodni, meg kicsit trailezni, de előbbit nyilván nem vinném le az aszfaltról, de még annak minősége sem mindegy, utóbbit meg utálom aszfalton hajtani, szóval ezek a mindennapokban, közlekedési eszközként kb (itt, és számomra) használhatatlanok.

    Felénk az a szerencsés helyzet még, hogy jól kiépült az infrastruktúra, nem feltétlen kell keverni a terepet aszfalttal, inkább az utóbbi minősége kérdéses, de az is csak az országúti érzékenysége miatt. Gravel pl felénk nem véletlenül népszerű, rengeteg országútis vált(ott) egyszerűen az útminőséggel kapcsolatos jobb tolerancia miatt.

    De ahogy írtam, fontos, hogy ki mire használja, milyen felületen, és hogyan, a finomhangolás után viszont igazi svájci bicska. Ha kényszerítenének, hogy csak egy bicajom lehet, akkor vagy ezt tartanám meg, vagy nagy duzzogva váltanék gravelre. De ugye nekem különböznek a preferenciáim a tieitekhez képest is, nekem az XC csak azért van, mert jó móka, és megengedhetem
    magamnak, de jobban belegondolva amennyit én terepezek, abszolút csak luxus. :U Ha meg komolyan akarnék terepezni, ahhoz meg úgyis kevés lenne.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák