Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz xy.zsolt #185901 üzenetére

    A futócipő annak minősége, számodra megfelelő anatómiai kialakítása rendkívül fontos. Egyrészt a láb állás, a keménység/puhaság, stb...
    Első futócipőm nekem is dekás volt. Amikor elkezdtem sokat futni és megvettem az első "igazi" futócipőmet leesett az állam, hogy mennyi múlik rajta. Az elmúlt évek sok ezer lefutott km-e során már 5 pár márkás rendes futócipőt selejteztem a sok km miatt, futottam már rengeteg félmaraton és maratont is. Ilyen ipők nélkül a térdem már szétesett volna.
    Előtte pont térdfájás miatt nem tudtam futni, de egy jó cipővel nem csak elmúlt, hanem egyre több kedvet kaptam a hosszabb futásokhoz.
    Menj el egy olyan boltba ahol rendesen megmérnek és a lábtartásodnak megfelelő cipőt adnak. Ha ezen túlvagy utána később már rendelhetsz online is, de az első az legyen szakember által ajánlott kialakítású.

    Ennyi idő után már tudom mely márkát érdemes teljesen kerülnöm, merrefelé kísérletezhetek, ha kíváncsi vagyok valami újra és mi a biztos választás, amiben sose csalódok. Ez persze megint egyéni lesz.

    Ja és amelyik futócipő felsőrésze az 1000 km végére is jól néz ki annak utána lehet még második élete, ezért érdemes olyan színűt és kinézetűt választani, amit egy ilyen second life vonalon jól lehet használni. Akár konditerem, séta, utca, bringa stb... felhasználás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák