Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz 6030D #184871 üzenetére

    2005-ös 2-es Octavia, hosszanti korlát nélkül, most találtam meg a Menabo Brio-t, nálunk 10.000 Ft. Pff, nem hiszem el, vagy 30.000-el olcsóbb mint a másik, amit direkt a tetőre kell felfogni.
    Viszont mindkettőről azt írják hogy elég zajos nagy sebességnél, mondjuk nem tudom hol mentek ezek nagy sebességgel :F , ideát, nem ismert az autópálya, sem mint fogalom, sem mint létező útszakasz, bringával a tetőn, meg annyira nem tolnám neki 2 sávos utakon, szóval lehet mégsem annyira dealbraker a szélzaj.
    A cikket már a kommentekben is szavazzák, én nem tudom mi az igazság, de azért aki nem megy 500+ km-t annak talán elhanyagolható az a kis extra fogyasztás.
    De ahogy javasoltad, lehet kicsit okosabban kellene hozzáállni, és használtan összevadászni ezt a keresztrúd megoldást.

    Köszi a tippeket.
    --
    Itt vannak olyan elvetemültek akik -5 -10 fokban is tekernek? Én most behúzódtam a studióba, kaptam 2 napra egy e-bikeot, és készítettem neki egy rövid leleplező videót. Ideális esetben nyáron kibővül az erdőben csapatós résszel, már alig várom. 2 év kellett hozzá, de megvan az álom projektem, ennél már csak az lenne jobb ha én tekerhetném miközben engem videóznak, amit majd én szerkeszthetek. :B


    Zárókép, animált speci logóval.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák