Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    válasz 6030D #180199 üzenetére

    #180199 6030D: hát igen :D. Ezért kérdeztem annyit. Majd akkor mondd ezt, amikor én szépen megjövök tekerésből és nem nyakig sáros minden :P.
    Amúgy meg - ezt most nem csak Neked, hanem általánosságban (és igen, vettem a lapot, hogy nem gondolod halál komolyan) - a bringa egy sportszer, amit kellemes időtöltésre szeretnék felhasználni (nekem legalábbis). Nem sarat akarok takarítani, meg nem folyton össze akarom szedegetni a ptóbelsőt, pótakkut a lámpához. Tény, hogy így annyira nem "dögös", de nem én vagyok a bringáért :).
    De nem fogok ördögöt kiáltani, ha másnak nem ez a véleménye, csak szerintem viszonylag ez itt a konszenzus, hogy minek a sárvédő stb (nem csak montira). Nekem ez olyan kicsit (túlzás következik), mint Ferrarival menni a magyar utakra. Lehet, hogy extravagánsan néz ki, csak épp nem maximalizálja a benne rejlő öröm kiélését (mert mindig azt nézed, hogy ne menj vele kátyúba).

    #180202 sebgutkopfköszi, megnézem az EBC-t! :R

    #180207: Napfénysüti: hmm, ez mondjuk érdekes felvetés. Én most azon filózok, hogyha lejjebb engedem a nyeregtáskát, akkor odafér-e. De valószínűleg el lesz vetve. Vagy rárakom sisakra és valami egyszerűbb megy a vázra.

    #180224RaiZka: ok, nem is gondoltam volna. Nagyon tetszik a lámpa, csak a funkcionálisan felmálházott bringám befogadóképessége eléggé korlátozott :D.

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák