Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz xy.zsolt #171695 üzenetére

    Ha egyszer felmegy a pulzus, nincs gond nálam sem általában, de ha sokáig folyamatosan magasan van, vagy többször megy fel 170-180bpm fölé, akkor már egyre nehezebben áll vissza aerob zóna környékére.

    vzarmo: leírom én kb. hogy látom a dolgokat, hátha segít :D. Az Exploreben ha minden igaz nincs barométer, aminek a hiánya nem tudom mennyire befolyásolja a magasság mérést, ami neked gondolom pont egyik legfontosabb adat lenne a brutál hegyek és sok mászás miatt. Az 5xx Plus modellekben meg asszem van már navi, de ha navi és térkép, akkor szerintem már nem ártana egy érintőkijelző is, ami ezeken ha jól tudom nincs. A csúcsmodellek meg valszeg mindent tudnak, de drágák és nagyok (ízlés és pénztárca kérdése), szal az arany középút talán még mindíg a 8xx széria, amiből a 820-at kissé elcseszték, a 810-et és az egyszerűsített tesóját, a Touring Plus-t (amik szerintem nagyon jók) meg már csak használtan lehet kapni. Szal ha új kell, akkor marad a 830, ami még mindíg nem olcsó, de benne van minden jóság és a mérete is rendben van. Vagy valamiben kompromisszumot kötsz, pl. nem árt utánnaolvasni, hogy az exploreben mennyire zavaró a barométer hiánya, mert másképp jó cuccnak tűnik.
    A navival a telefont el lehet amúgy felejteni, otthon megtervezed az utat, rárakod a Garminra és a térképen végignavigál. Szal gyakorlatilag a jelöléseket sem kell nézd többé, elég nagy segítség tud lenni.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák