Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz deny330 #156629 üzenetére

    2020-ra mindkét gép esetében csak a felszereltséget udpatelték (új 12-es shimanok bekerültek a listára a sram eagle mellé), már 2019-ben is ilyen geoval adták. Nekem egyébként egy 2019-es spectral van, aminek pont a hosszabb rugóút volt az újdonsága a 2018-ashoz képest, de a fejcső már a régebbin is 66 fokos. A Jeffsy-re is igaz, hogy nem ma kezdték a 66 fokot és náluk a 160mm-nek is régebbi múltja van.

    Ezek a gépek egyébként baromi sokat bírnak. Spectrallal bikeparkba is járok nem keveset, igaz nem a dh line-ok a kedvenceim (azon fosos vagyok) inkább a piros és kék vonalakat szeretem. Eddig még nem volt kevés a rugóút, ellenben itthon ezzel még lehet tekerni. Sajnos korlátlan bringa tárolására nincs helyem, így ebben láttam azt, hogy a legtöbb helyen elvagyok vele, ami igaz a jeffsy-re is. Mentem már capra-val (egyik barátomnak van), nagyon király gép, bejövős az is, miközben egyértelműen nehezebben mászik.

    Ja a Wibmer videó engem is megkavart, egyszerűen nem értettem, hogy ilyen géppel megy, mert a spirálrugós tag nem állt össze egyik vázzal se, amin szimpla vállas teló van. Aztán leesett, hogy az egy custom torque.

Új hozzászólás Aktív témák