Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    Sikerült előrelépni bringavásárlás ügyben, szóval most már semmi akadálya, hogy tíz év kihagyás után újra aktívan elkezdjek montizni. A korábban említett Crater Magellan végül fel lett újítva Runner_fxr keze álltal és párom kapta meg. Saját részre pedig egy Merida Big.Nine 500 került beszerzésre szintén Runner_fxr segítségével. A Magellan gyakorlatilag újjá született érzésre, a Merida meg egy teljesen más világot nyitott számomra. A két bringa az általam vártnál jóval hamarabb menetkész állapotba került, gyakorlatilag a 20-i "félhét" alatt meglettek. Innen is köszönöm Runner segítségét, gyors és precíz munkát végzett, jelenleg teljes az élvezet! :R

    Egyelőre oda, meg vissza vagyok a Meridától (és tudom, hogy ezt bőven lenne még lehetőség fejleszteni), iszonyatos előrelépésnek érzem a Magellan után. A 29-es kerekek, a levegős teló és a szélesebb kormány is nagyon tetszik. Jól érezhetően sokkal stabilabb és kezesebb a Merida, főleg miután vissza ültem egy kisebb szakaszon az előd nyergébe. Fékek is már kezdenek érezhetően jobbak lenni az első kilométerek után, de gondolom még kell egy kis idő, mire teljesen összekopnak.

    Néhány kérdés azért már felmerül;
    - A mostani váztáska kialakítását nem mondanám túl "jól" illeszkedőnek a váz geometriájához. Viszont valamit tennék a helyébe, amibe apróságok (telefon, igazolványok) beleférnek. Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy milyen váztáska lenne jó tompaszöget bezáró felsőcső és nyeregvázcső közé?
    - Energiaszeletből van valami bevált, ajánlott (az ilyen zseléket túlzásnak érzem kezdőként)?

    Előre is köszönöm a válaszokat! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák