Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz jjeahh #135601 üzenetére

    Nem tudom, a nálam tapasztalható károkból mennyit okozott a sár, és mennyit a magasnyomású (autó)mosó, de az biztos, hogy az a sár a középcsapágyon belülre csakik lassú, kitartó munkával kerülhetett, nem pedig a mosás két perce alatt :).

    A kerekek használtan kerültek hozzám, előtte nem tudom, mennyit gurultak, de több évesek. A hátsónak szépen forog a tengelye most is, az elsőnek meg sem mozdulnak a csapágyai.
    A teljes váltást ismerőstől vettem, ami egy szezont használta előtte, reggel pont beszéltem vele, azt mondta, 1000-1500 lehetett benne, én talán 500-at ha hozzátettem ehhez, tehát a 2000 km körüli futás reális a láncnak. Biztos ártott neki a sár, de nem hiszem, hogy egyik napról a másikra amortizálta le (előtte nem tudom, mikor mértem, de akkor még nem ment bele a 0,75-ös mérő, most viszon kissé erőltetve belemegy.)
    A váltógörgők tuti, hogy most nyíródtak ki, szintén nem forognak el.
    A középcsapágyat újan vettem, de gagyi csapágy lehetett benne, fém porvédővel, és csupa rozsda is (ZTTO - szerelhetőség plusz, tömítés mínusz)
    Bike24-en összeadva 46 EUR a legolcsóbb Enduro csapágyakból a 6 db cseréje.
    Tanulságos, ez is megvolt, "iparis" kerékből is szedtem ki végre csapágyat ennek köszönhetően, legközelebb saras versenynél ez is a mérleg egyik serpenyőjében lesz :)
    Azt hozzátenném, hogy ezt nem számítom "csak simán saras verseny"-nek, ez azért több volt annál...nevezzük dagonyának :)

    Nobby: egyetértek az előttem szólókkal, nem te panaszkodtál korábban, hogy a Schwalbe szerinted csak középkategóriás gyártó? Az alapabb gumijai alapján ugye mi más is alakulhatna ki az emberben... mondom ezt úgy, hogy nekem drótos Nobby van, és nem tudom, milyennek kéne lennie a jobbnak, márhogy a minta alapján pont ezt vártam, de inkább más mintát akarok :)
    A fent említett cimbi szerint a TL Easy-t kell venni, és sosem lesz bajom velük.

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák