Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz Hasaggymeg #134331 üzenetére

    én úgy gondolom hogy fontos a mértékletesség és a változatos táplálkozás, de egy fehérjepor ami rendelkezik iso,haacp tanusitványokkal, semmivel se veszélyesebb,sőt !, mint a shit kaja amit az emberek napi szinten esznek(pl transzzsírsavas margarinok és szalámik,a sok glutént tartalmazó étel,magas glikémiás indexű péksütemények amik csak kárt okoznak,ill.üditő, a kenyér, stb.
    (persze nem arról van szó hogy vedelje az ember de napi szinten 1-2 adag fehérjepor megfelelő időben való elfogyasztása nem hizsem hogy káros lenne, pláne ha az ember elolvassa az összetevőit, aztán mondjuk egy margarin vagy egy szalámi összetevőit és utána néz mely összetevő mennyire káros-nem káros...meglepődne..ezek kiegészítők, elvileg haladó sportolóknál növelik a protein szintézist, csökkentik a fehérje bontást, az más kérdés hogy egy amatör sportoló vajon profitál e belőle és mennyit? nyilván itt beköszön már a PR..

    "Ahol a versenysport kezdődik, ott az egészség végződik" szokták mondani..
    ez tény, sajnos azt látom egy amatör, naturál versenyző is illegális dolgokohoz nyúl, szétkoffeinezi magát hogy bírja(láttam) napi szinten 1500 wattokat teker egy amatör magyar Master versenyző.. nem tudom ez már valóban nem egészséges,dehát valamit valamiért...

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák