Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz 6030D #133653 üzenetére

    Igen béreltem a dögöt! Rendes bicigli. :D Vadállat lefelé, tényleg nagyon jó gép volt, de bazzeg ezt amúgy egy kis lankán is tekerni egy kínszenvedés, elöl volt egy 34-es tányér, hátul meg egy 11-25-ös országúti sor, 205mm rugóút, még a 21 kilós E-Enduro-t is könnyebb tekerni fölfelé, kikapcsolt rásegítéssel, mint ezt. :)
    Nyilván ez nem erre van, kicsit fura volt a 62 fokos fejcsőszöge, de ha megszokod ezzel tényleg mindenhol lejössz, nincs az a meredek terep ami gondot okozna.

    A bringa szállító miatt semmi para nem volt, nekem is van egy ilyen, soha nem volt belőle gondom.

    Hasaggymeg: Hát azért szerencsére, mert egy ilyen bikeparkban benne van a pakliban, hogy nem a lábadon jössz haza. :) Kezdésnek is bekeveredtünk a legnehezebb pályára, mert úgy emlékeztünk, hogy arra vannak a könnyebb, kezdő pályák. :) Kénytelenek voltunk lemenni, hatalmas letöréseket, ugratókat kikerülve, az igaz, de olyan meredek, gyökeresen amit itt a Budai-hegységben soha nem láttam. Volt 2 perec is az egyik srácnak, szerencsére komolyabb sérülés nélkül.

    jjeahh: Na azt megnéztem volna, hogy ki mászik fel egy DH géppel. :D Természetesen mászni nem kellett, ott egy csákányos felvonó van, ezen a képen látszik is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák