Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz Hasaggymeg #110301 üzenetére

    jaja, van egy csomó jó és kicsi szerszám, de én is lehetőleg olyat néznék, amin van láncbontó. egyszer kellett volna a sok év alatt, de akkor nagyon :(

    más, ez már általánosan a fórumhoz: nem is gondoltam, hogy mostanában fogok ilyesmiben segítséget kérni (vagy valaha :D), de alattomosan bekúszott az igény egy 24-es kerékméretű gyerekbiciklire.
    Valójában nem sürgős, lehet, hogy inkább jövőre lesz téma, vagy ősszel.. szóval elkezdtem keresni, lányomnak lesz, kezdi kinőni a 20"-os bringáját. Namost ami a bajom, hogy lehetőleg olyat szeretnék, ami nem 20 kiló, hiszen a gyerek van vagy 35 kg, a mostan biciklije pedig lehet hogy nehezebb, mint az enyém :/ ez olyan, mintha én egy 30-40 kilós drótszamarat tologatnék. Jó, ne legyen karbonvázas :U , de ha tudtok aluvázas bicóra, lehetőleg merevvillával (te jó ég, milyen telók lehetnek ezekben a gépekben?!) valami beváltat, akkor ne tartsátok magatokban! A keret... nos nem tudom, nincs szilárdan elhatározva, őszintén szólva örülnék, ha 50 körül, vagy alatta megállna, de eközben amiket újonnan 100-110-ért látok, azokon is ránézésre cserélnék pár dolgot (pl. hajtóművet egytányérosra, vazz, szerintem egy 1x6, 1x7 sokkal ideálisabb egy alsós gyereknek).
    Mivel megvan bennem a tettvágy, legjobban egy olyannak örülnék, mint pl. egy használt aluvázas canga, az se baj, ha cserélni kell rajt pár dolgot, de legalább a váz+villa okés. Úgy képzelem, egy 24-es méretű azért pár évet csak kiszolgál alatta, szóval hosszabb távra lehet talán tervezni vele, mint a 20-assal lehetett.
    És nekem sokkal jobban tetszenek az igazi bringának kinéző, csak kicsi kerékpárok, mint a túlcifrázott, túl kiscsajos binyiglik..igaz, hogy nem én leszek a felhasználó, csak már most is kifelé tart a cukipóni korszakból.

    bocs, hogy ilyen hosszúra nyúlt, igazából azért írtam, mert hátha van valami aranybánya, amiről én nem tudok, és csak egy internetcím kell, és felkiáltok, hogy ez az! gyártó, vagy bolt, vagy konkrét típus, ami mindent ver ár/értékben, stb.
    köszi.

    a mire jó a láncbontóra, és bocs, hogy mindig innen linkelek, de mindig szimpik voltak: [link]
    Egyszer fordult elő, hogy maratonon egy sáros pályán feltekertem a hátsó váltóm, és hiába volt patentszem a láncon, még friss volt, nem tudtam kézzel szétszedni. eredmény: 8km tolás, még gurulni sem tudtam felülni, mert ott figyegett a váltó a racsninál. azóta hordok magamnál láncbontót (közel ennyire pici kivitelben), és egy mini összehajtogatható fogót, ami jó a beragadt szingó szelep kitekerésére is.

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák