Hirdetés

Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz emvy #35082 üzenetére

    Ezt én nevetségesnek tartom. Én 110%-ban doppingellenes vagyok, múltkor az esti sörözésnél egy elég komolyat vitáztunk a cimbikkel. A tény az, hogy nincs élsport dopping nélkül, ami amellett, hogy kibeba* szomorú, elfogadandó tény. Most is tolja a szert mindenki, később is fogja.

    Armstrong mögött egy komplett gyógyszergyártó cég volt, ugye, biztos csak az ACC 200-at, meg Kalmopyrin-t kapott. Nyilvánvalóan nem. De amikor kellett volna, anno, nem voltak képesek kimutatni, akkor ennyi volt a móka. Ilyen elven az elmúlt 50 év sporteseményein az érmek 90%-át el lehetne venni. Álszent, nevetséges, és részemről felháborító.

    Arról nem is beszélve, hogy a dopping egy plusz nagy kanna benzin az amúgy is brutálisan égő tűzre. Mindenki megkapja ezt a kanna benzint, aki tolja a doppingot, mégis Lance volt az, aki nyert vele. (esetleg a cucc minőségét és az egyénre gyakorolt különböző hatás(foká)t lehet felhozni, de whatever, aki már ezt megcsinálja, a minimum, hogy ilyen miatt nem lehet rinyálni.)

    Nyugdíjas:

    Uh, ja, ettől én is parázok mindig, nem is merek rámenni a sínekre csak úgy, hogy közel 90 fokot zárjak be vele, mindig ott rángatom csóri bringát.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák