Aktív témák
-
Jodanovich
senior tag
hogy lehet lebaszni az írásvédettséget az mp3 lejátszókról? nem látok már az idegtől....
Life is Short... Ride Hard!!!
-
bartucc
addikt
válasz Jodanovich #32951 üzenetére
Egyik fajtáknál nálam az elem kiszed berak, vagy a billentyűzár leszed mert rajtamaradt verziók jöttek be...
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
vikcsi
senior tag
válasz Jodanovich #32953 üzenetére
nyugiiii
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
bartucc
addikt
válasz Jodanovich #32953 üzenetére
Ha vigasztal és szétverhetem tesóm MP3-mát hátha az lenyugtat téged is, és rájössz hogy nem éri meg
(2-án van a névnapja, ha igénybe veszed a szolgáltatást, egy MP3 lenne az ára)[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Jodanovich
senior tag
jó mááá! kellett neki egy kis testi fenyítés!
mondjatok már fasza hd filmet lejácó progit nem bonyolultat
Life is Short... Ride Hard!!!
-
kalapos
tag
World Peace!
Inviziböl Dzsizusz
-
kalapos
tag
Inviziböl Dzsizusz
-
kalapos
tag
Levezetésnek az előzőek után...
Inviziböl Dzsizusz
-
fero02
nagyúr
Elég trágya volt az a mai péntek...
-
Simi2000
tag
-
Chaser
legenda
Grándepé, vagy bárki akinek a K&H-nál van számlája, bedöglött most a netbank vagy csak nálam errorozik?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fero02
nagyúr
válasz george11 #32973 üzenetére
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, images@tau5.pair.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log. -
Chaser
legenda
Kér egy plugint a K&H, eddig nem kért. Direkt FF-hez van, feltelepítem és összeomlik tőle Se opera alól nem tudok belépni, se explorer alól, ma ment rá az első fizu, idegösszeomlást kapott tőle ez a szar?
-
pohár
félisten
Aki tud szerezni Sennheiser HD 25-1 II fejhallgatót olcsóbban mint 55k, kérem ne tartsa magában!
Ésmégésmég eladó egy Nokia 5140i mobiltelefon tartozékaival, és vennék Nokia 5800-át kék/fekete színben, minimum 1,5 év Nokia garival, karcmentes állapotban!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz alázógyík #32977 üzenetére
Hopszi, ezt másoltam, 50k alatt gondoltam, kettő boltot is találtam ahol 50k, az egyik a Piramis, a másik valami Digital akármi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KTU
addikt
hogy ..szaki a ........ a ..... pannon
mindig péntek este ..szák elnem tudom megnézni az emailjeim
ha nem telefonálok feleslegesen megyek bp-re
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
fero02
nagyúr
Tnap kaptam. A vinyó az gatya benne, de amúgy műxik a stuff!
-
mcs
veterán
Szevasztok!
Van-e valakinek fölösbe egy kb. 51-53 centis képátlójú CRT tv?
-
Steve1979
aktív tag
1.
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Norb3rto
őstag
2.
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
whisky75
tag
pci exress kártya eladó Geforce 8600GT ASUS EN8600GT MAGIC/HTP/512M 512Mb . az ára pedig 12500 pízecske. cb2000 ből, még garis 4 hónapos kari.
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #32989 üzenetére
Egyelőre az a krájzisz, hogy nem jó a winyója, nem olvastad??
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
whisky75
tag
van még egy sony cdx-gt420u eladó, vadi új csak ki lett próbálva az autóba. 20000 az ára, vagy 4670 re cserélhető.Gari még természetesen van rajta.
-
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #32996 üzenetére
Megoldottam 1.5-ös FF volt fenn, eddig be tudtam vele lépni, néha rinyált a pluginért- amit én is úgy tudok csak tokenhez kell- de beengedett. Tegnap sehogy..sms oké, küldött is vagy 30-at De utána plugin kéréssel leállt, opera meg ex után gondoltam feltolom a 3-as FF-t, azóta jó...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest