- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Jodanovich
senior tag
Eladó szuper Nvidia quadro4 980xgl !
Life is Short... Ride Hard!!!
-
Jodanovich
senior tag
Pénteken ki jön Kunmadarasra?
-
vikcsi
senior tag
válasz Jodanovich #32258 üzenetére
mi lesz?
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
bartucc
addikt
Egy történet haveri körből, bár hasonlót hallottam már:
Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör nöi hormonokat tartalmaz.
Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:
rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,
nehezen, de föleg rosszul vezettük gépkocsinkat,
nem gondolkoztunk logikusan,
egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmü volt a tévedésünk,
minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt.
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos és a sörben valóban nöi hormonok vannak."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
válasz Jodanovich #32258 üzenetére
Nehogymár Kunmadarasra menjél, mikor ez lesz pénteken kecsón (gyorsulás lesz még pár a nyáron)
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
2 vadász ül a magaslesen. Mindkettő távcsővel kémleli a tájat. Egyszer csak megszólal az egyik:
- Te komám, az nem a te házad ott az út szélén?
- De, az én házam.
- És a kerités melett nem a postás bringája van odatámasztva?
- De komám, az van odatámasztva.
- És komám, az nem a feleséged, aki épp a postással szerelmeskedik?
- De sajnos az, komám, kérlek tegyél meg nekem egy szivességet, lődd fejbe a feleségem, a postást pedig tökön!
A másik vadász néz egy darabig, majd megszólal:
- Hát komám...ez most egy lövésből sikerülni fog!"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
bartucc
addikt
Hallottam már, de jó vicc
Egy vonaton együtt utazik egy szép nő a nagyon ronda gyerekével ill. egy kiskatona.
A katona nézi őket egy ideig, majd megszólal :
- Ne haragudjon asszonyom, de egy ilyen szép nőnek hogy lehet ilyen csúnya gyereke?
A nő erre keservesen elkezd sírni. A következő állomáson felszáll egy tiszt. Látván a nőt, kérdi, hogy mi történt.
- Ez a katona nagyon megsértett. - válaszolja szipogva.
- Na fiam, - fordul a tiszt a katonához - most szépen leszáll, és a zsoldjából az állomáson
vesz a szépasszonynak egy csokor virágot, a kismajomnak meg egy fürt banánt.50'-es években szovjet katonák menetelnek Szibériában. Találkoznak egy öregemberrel. Az öreg amint meglátja őket, nagyon megörül. Kérdezi tőlük:
- No aztán, hogy haladtok, kiűztétek már a németeket Leningrádból? Mire a katonák:
- De bácsi, a háborúnak már vége!
- Affene, én meg csak robbantgatom a vonatokat, robbantgatom![ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
válasz Jodanovich #32268 üzenetére
Az autókba is van motor
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Router
őstag
válasz george11 #32265 üzenetére
A helyszín kecskemét vadonatúj plázája előtti útszakasz, mely ezen napra le lesz zárva.
Na ez nekem nem világos. Kiskörutat nem fogják ez miatt lezárni a buszmegállóban meg nem fog megállni senki az biztos, ezek a barmok azon a 100-150 méteres szakaszon a malom mögötti sikátorban akarnak autókiállítást csinálni? viccnek se nagyon jó... (én horgászok akkor Bora Borán szóval kussolok )
www.reballing.hu/forum
-
george11
addikt
válasz Router #32276 üzenetére
A lezárt részen nyilván azok az autók lesznek, amik a szépségversenyre neveznek. ABból meg csak nem lesz 500db ... a többi nép meg áll, ahova tud
-
bartucc
addikt
Akkor legyen meg a te akaratod
De a hely tényleg kicsit
(Geoge csináljá majd képeket!)"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz george11 #32282 üzenetére
(a hely meg azért van ott, ahol, mert a főszponzor itt ott lakozik ) = (a hely meg azért van ott, ahol, mert a főszponzor IS ott lakozik )
-
Chaser
legenda
válasz Szlovi #32286 üzenetére
Örvendek A 300-ast már nem nézed meg, ha csak Magic meg nem mutatja HEN-ből maradt még 1 v 2, vacillálnak az ismerősök én meg nem erőltetem, olyan ez mint a disznótor..nem erőszak Szóval kedden HEN-t még megleshetsz, hétfőn csak késő du-tól vagyok.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Jodanovich
senior tag
van egy vagon cuccom eladó...
dvi ről rendes monitor csatlakozóra alakító sok db
tv out kábelek
billentyűzetek
rakat sata kábel
venti rácsok minden méretben 1 szatyorral
új és használt egerek mind optikai jah van egy szatyor új csomagolt ibm lenovo egér is
táp kábelek usbről ps2 re alakító
ide kábelek
nvidia quadro4 980 xgl vga 8x agp
gyári coolerek procikra
hálókártyák
floppyk[ Szerkesztve ]
-
Steve1979
aktív tag
ELADÓ 400W-os Codegen táp 12cm-es silent
még van rajta kb 2 hónap gar kmétre lingvinbe
3k
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Steve1979
aktív tag
1.
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
KTU
addikt
2.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
GrandeP
addikt
3...
Oszt ezek a gyökerek lezárják az egyik legforgalmasabb útszakaszt? Ne bassa má meg.....
Eddig se volt egyszerű, mert 26 kört kellett menni ha a központban elakartál menni valahová, de most így mi lesz? Széchényi városban kell kört menni ha a Petőfire mennék, a centrumtól?ui: majd azért elnézek röhögni, meg lövök pár "jó gépet" is.... Cicatuning Póver!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz Jodanovich #32289 üzenetére
Ízlésesen tálaltad a cumókat!
-
GrandeP
addikt
Még mindig eladó mocis rucik.... terjesszétek az igét.
Új, Dainese - Rizla szuzukis 50-es ruha 300 000 ft
Egy 50-es kopott - használt - de javítható Dainese moci ruha.. 80 000 ft
Meg "mezei" másik kettő... 34 és L -s méretekben...
Ez szinte új, 50 000 ft-ocskaEz kicsit használtabb 43 500 ft
Meg egy garni 17-es felni 62 000 huf.. (karcos)
Egy pug 206-os 1,1 benyás, 1999-es, 65 000 garantált km, 25dik autónak volt használva! ( de télleg nagyon keveset volt, minden évben olaj/szűrők csere most 17-es garnitúrával...
És asszem ennyi, remélem mindenkit leterheltem .... természetesen alkudni lehet mindenből, ha egyszerre viszel mindent, ajándék Süsü a Sárkány c könyv...
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest