Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz Jodanovich #32650 üzenetére
Vedd fel egy másik progival.
-
fero02
nagyúr
válasz Jodanovich #32652 üzenetére
Annyi van baze, mint égen a csillag.
Én az audacity-t favorizálom, de akár a Creative szoftverében is van.
Arcból meg jó lenne kicsit vissza venni.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz Jodanovich #32650 üzenetére
Én úgy szoktam h orbit-tal (grab+) letöltöm, majd egy sima video to mp3 progival átkódolom...
Most nem jut eszembe a kódoló, de van 1024 db a googléban...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #32653 üzenetére
5k...viszont ajándékba kapsz mellé egy tv-t is
Vagy...van egy másik, az is samsung, nálam vitte a philips elcédé tv-t, a samsunghoz amihez hoztam meg se nyikkan..1kszerk: #32648 vikcsi : Valszeg nem bolti ár felett akarja megoldani / bocs, de ezt nem lehetett kihagyni /
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
válasz Chaser #32657 üzenetére
Höhö...
Akkor marad ami most van, pont ilyen távirányítónk van, csak az kicsit ramatyabb állapotban müxik, nem egyszer kapott már kólás és / vagy kávés borogatást... aztán egy ideje, a "mély merülés" óta, már nem az igazi....
Én ilyen 500 huf körül gondoltam... elem nélkül.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
-
tibibi
őstag
1
-
Kloss
őstag
2
-
Steve1979
aktív tag
hóou de bebasztam 4.
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
aXXon
őstag
válasz Steve1979 #32671 üzenetére
Én az előbb jó pálinkásat böfiztem Mondom hóha, nem is ittam pálinkát Jaaaah, mondom de, még este fél 7 fele Hogy került felülre???
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
fero02
nagyúr
Ezt nézzétek meg! Mekkora komoly a srác.
-
God Vazzeg
veterán
Pci-os ide vezérlő kártyát és sata vezérlőt keresek, olcsón, jót Ja meg 915-be még mindig keresek procit, cerka p4 mindegy
-
george11
addikt
Valaki kurvára unatkozott a minap, mert ma reggel 3 különböző tárhelyszolgátatótól kaptam levelet, hogy sikeresen regeltem a weblapomat náluk(a polirozas@gmailpontkom emailcímemmel).
Jelszó, felhasználónév blabla, minden a levélben. (töröltem mind a hármat )
Most valaki ennyire fasz, vagy ennyire kétfasz?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #32681 üzenetére
Azt nem...nem kezeli a másik a cél tv-n a hangot és csatornaváltást..mást mindent 1ébként sokkal jobb állapotban van, róla már nem tudok képet adni. Egy próbát megér Ugyanolyan txt-s vezérlő mint a képen, csak másabb a gombok elrendezése.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
válasz D@ni88 #32682 üzenetére
Rejtegessék az öregannyukat ... (de hogy egyszerre 3 különböző tárhelyszolgáltatótól is jön levél az azért több, mint érdekes )
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
God Vazzeg
veterán
válasz God Vazzeg #32679 üzenetére
Ezt szerintem nem olvastátok: ( )
Pci-os ide vezérlő kártyát és sata vezérlőt keresek, olcsón, jót Ja meg 915-be még mindig keresek procit, cerka p4 mindegy
-
bartucc
addikt
válasz God Vazzeg #32693 üzenetére
Hát SCSI vezérlőm van
Én elolvastam, bár az E2160-al nem sok mindent kezdenél"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
D@ni88
addikt
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #32691 üzenetére
Múltkor te nézegettél P3-as cuccokat, nézd mit találtam
Lehet hogy benevezek rá... (bezzeg utánna hogy elment a tápod lett pénzem, 2 napon múlott, szval következőre vevő vagyok)D@ni88: mennyit szeretnél érte kapni? (nekem nem kell, de kérdezősködhetek ha gondolod )
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek