- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Norb3rto
őstag
1.
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
titko
tag
Hy mindenkinek!
Van egy magyar srác aki bejutott a Guitar Idol 2009 döntőjébe! Segítsük szavazatainkal!
[link][ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz God Vazzeg #32157 üzenetére
Szép autó
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
faragojof
őstag
Én megvenném, de csak benzinkutam van, gázkutam nincsen. Így aztán nem tudnám kihasználni. Fölöslegesen meg nem adok ki pénzt!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #32164 üzenetére
Sztem nincs is, az ördög csak kötözködik
szerk: nem tudtok valami okos hdd kezelő progit? az acronis vmiért csak 8GB-nak lát egy 250-es vinyót DOS alól, win alól nem indul, a parmagic jól látja, de hibaüzivel leáll, mondjuk az mindig azt csinálta nálam..vinyó biztos jó, csak 2 részre szeretném bontani /tudom: kalapács-véső, de azt most kihagynám/
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
Ez ültetve van?
Amúgy szép lett. Fóliát levenném, meg vissza a gyári kidörrentőt, aztán valami atom felni, és már jó is (persze előtte a porba ültetném így ni )."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
Toshiba Satellite L350 vadi új, fóliás, nagyméretű notebook, dobozban, Vista matricával, Dual Core procival, eladó
lealkudva: 139999ft
XP is simán megy rajta"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
KTU
addikt
válasz God Vazzeg #32174 üzenetére
Fiat-ot veszel
nem hiszem
na most kapok a Fiat fanoktol[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Norb3rto
őstag
-
faragojof
őstag
válasz george11 #32166 üzenetére
Ahhaaa! Értem! Ha a bömöst leültetik, akkor fiat lesz belőle Milyen autót kell leültetni, hogy ilyen autó legyen belőle?
God: Semmi bajom nincs a BMW-del. Csak ha már kiderült hogy van egy benzinkutam, meg hogy sóher is vagyok, nehogy már egy gázüzemű autót vegyek ha nincs hozzá gáztelepem! Így nem tudom kihasználni, fizetni meg gázé?? Nehogymá
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #32180 üzenetére
Mit tanátál, monnyad mán!
Ne kelljen fogóval kihúzni belőled (mert nincs akkora fogó)
-
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #32181 üzenetére
A sóherség mondatja velem : Szedd ki belőle a gázt, és add olcsóbban Sokkal olcsóbban
-
KTU
addikt
DELL notikhoz való ODD ultrabay keretet kersek megvételre!!!!
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Steve1979
aktív tag
ELADÓ
2db Infineon 512Mb DDR1 RAM PC1600
érdeklődni priviben
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Norb3rto
őstag
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
van még, csak lejárt a mod idő:
[link]gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
fero02
nagyúr
tibibi, chaser!
A cuccotok KTU-nál átvehetőek 2k ellenében. További infó Nála.
KTU-nak és a szüleinek pedig köszönöm a lehetőséget.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest