- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Mini PC
- Nyomtató topik
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz God Vazzeg #33650 üzenetére
De legalább szép fényesen csillog majd a fém....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
Gyík, mi az SS tápok típusa?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
HIS 2600xt vkit- érdekel-é a passzív hűtő nélkül 6k-ért?
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #33658 üzenetére
Így ebben a formában nincs, ennyiért mi kéne rá? Ha van vkinek döglöttről rátesz egy standard gyárit és meg van oldva, boltosnak gondolom nem megoldhatatlan, értelmesebb hűtések 2k-ért vannak. 300-as SS táp érdekelne csak, pontosabban a típusa
#33659 Steve1979: Te csak menjél gyakorolni az USB előlapi kivezetések bekötését
szerk: amúgy mégse hiányzik a középső hőcső a zalmanból, ezen a HIS 26xt-n gyárilag nincs...már azt hittem értékcsökkentként kell eladni
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
26xt elkelt, soha lassabban
-
daninet
veterán
Olyan történt velem, muszály megosztanom veletek milyen borzasztó beteg emberek vannak de logoutra nem teszem ki nehogy rátaláljon. Én kb 1 hónapja röhögök amikor néha eszembejut
tehát:Erről az oldalról lesz szó
Írt egy srác pár hónapja kell neki weboldal. Egy Dj a srác érdemes leszedni a weboldalról egy mixét elég szörnyű nemtudom hogy lehet Dj nade
Egy közös ismerősünktől kapta meg a címem hogy én tudok CMS rendszerű oldat csinálni kis pénzből. Megbeszéltük a dolgokat elég egyszerű dolgok kellettek neki galéria biográfia stb. Tényleg nem nagy meló egy kész template-ből csináltam neki az oldalt egy két dolgot átírtam raktam galériát és feltöltöttem egy ingyenes szerverre.
Megvolt gyorsan nemis volt pofám elkérni sokat mondtam, hogy 10ezer forint.
Ez volt kb februárban. Azóta:
Nem fizet, de komolyan mondom élvezem hogy milyen kamukat dob össze.
1 hónapja meghalt az apja és intézetbe került, a temetésbe ment a pénze.
Múlt héten bejelentkezett valaki msn-re apukája névében és megkeresett hogy van egy cége kellene neki weboldal mert látja milyen jólműködik a fiáé. (Hát mondom szellemet látok )
Persze ragaszkodik hozzá, hogy mittomén honnan elhozza a pénzt személyesen. Aztmondja, nyugodtam tiltsam le az oldalt majd ha meglesz a pénz fizet (de egy ilyen ember nem maga ellen beszél? azértse ez lássa mindenki )Ja és a srác kiírta az oldalára, hogy a sing-singben zenél és Bárány Attila a legjobb barátja.
Pocsék a srác helyesírása nemtudom a suliban mit tanul de beszúrom nektek a biográfia eredetiét amin 10 percig könnyezve röhögtem mikor azt mondta ezt szeretné az oldalra"sziasztok én roz-sás dá-vid (direkt a kötőjel gugli miatt) vagyok egész az általános iskolában kezdődött. Itt már nagyon komolyan gondolkodtam azon hogy lemezcserélgető leszek. Pályafutásom igazán a 98es évek végén, egész pontosan, 2000-ben indult, amikor is útnak indultamk a mámor Disco Club-ot, ahol 1 teljes éven keresztül teltház előtt volt szerencsém fejlődni, csiszolódni. Ezután jött a következő kilométerek az életemben amikor is átkerültem a ben joe egyik leglátogatottabb szórakozóhelyére az csongorádi Discoba. A mai napig itt van a nyári dj heyem. A hosszú évek alatt elég sok kapcsolatra, barátra tettem itt szert. 2002-ben ismerkedtem meg Dj.bárány atillá-val barátommal aki a téli szezonokra a szeged sing-sing club-ban biztosított nekem házigazda posztot 2 teljes éven keresztül. Közben elég sok helyen megfordultam az országban:"
Ja és a "faterja" is ugyanígy írt, lehet családi vonás
Ajánlom a galériát ahol a saját képei is myvip-ről vannak illetve a barátnőit is nézzétek meg.Várom a véleményeket
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Router
őstag
válasz daninet #33665 üzenetére
Szerintem a keverőt ki is hagyta a srác a repertoárból a mix alapján mert keresztbe kasul áll az összes ütem. Ehhez a színvonalhoz elégaz ha egyszerre indítasz el két zenét azt hagyszójjon
Nemhinném, hogy bárhova is beengedték ezt az embert. Nyugodtan rakd ki logoutra (legalább látja mindenki, hogy hol tart a szórakoztatóipar... )
www.reballing.hu/forum
-
aXXon
őstag
1st.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Router
őstag
2nd.
www.reballing.hu/forum
-
Kloss
őstag
478-as alaplapot keresek. Asrock, Abit kizárva.
-
mephi666
nagyúr
válasz daninet #33665 üzenetére
"Pályafutásom igazán a 98es évek végén, egész pontosan, 2000-ben indult, amikor is útnak indultamk a mámor Disco Club-ot, ahol 1 teljes éven keresztül teltház előtt volt szerencsém fejlődni, csiszolódni."
ez a mondat betyárra sikeredett szerintem simán mehetne logoutra... mellesleg tucatszámra lehet találni hasonló "dj képződményeket"... nekem ez a személyes kedvencem myvipről... érdemes megnézni az "ÉN dj cucajim" nevű galériát, meg a srác pózolós képeit... (aláírásokkal, mindennel) szerintem simán okoz pár sírvaröhögős percet mindenkinek (ha valaki meg ismeri a tehetségesebb dj rolex-et, aki kecskeméten szokott asszem bulit tartani, szólhatna neki, hogy klónja van... a diszkó nem az én világom...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
fero02
nagyúr
Van 2 db fölös 0 km-es e2140-hez adott gyári hűtőm. És mindig eladó...
-
daninet
veterán
Tud valaki kecskeméten olcsóé Xbox360-at flash-elni? Litle-on meghajtó van benne ezért nem tudom megcsinálni, (mert pl egy Hitachi egyszerű mint a 100-as szög) mert forrasztgatni kell valamit meg spéci kábel kell hozzá...
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
God Vazzeg
veterán
Philips DVD-R lemezeket tud-e valaki olcsóba szerezni? Kméti átvétel lenne a jó Lehetőleg 30-as pakkban
Szerk: illetve dvd tokot?
[ Szerkesztve ]
-
-
gabe_
őstag
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Chaser
legenda
Ez hogy van?
Adott egy HT3600 genius 5.1, ez össze van kötve a géppel a hozzá adott AC3 kábellel, továbbá egy asztali dvd-vel. A dvd scarton keresztül kapcsolódik a tv-hez és a genius 5.1-es bemenetéhez rca kábelekkel. Történt ma, hogy néztem a dvd-n egy filmet, gép be volt kapcsolva, a genius meg ki, tv hangszóróján hallgattam a filmet. Gépből jött valami hibaüzi és a vele járó jelző hang. Az ok, de a genius ki volt kapcsolva, csináltam pár műhibát, és a tv hangszórójára jön ki a hang...ezt hogy? Eljut az erősítőig a pc-ből az ok, valami csoda folytán odakeveredik a dvd kimenetére amit scarton továbbít is a tvnek?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kiszolika69
csendes tag
jaja
Nokia 7900
-
vikcsi
senior tag
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
vikcsi
senior tag
Valakinek van egy megunt fogyasztásmérője? Ha már lemért mindent, és nem kell neki, akkor megvenném
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
daninet
veterán
válasz GrandeP #33690 üzenetére
megkellene kérdezni mennyiért visz egy táska kokót délre, csak hogy képben legyünk az árakkal mert szerintem jason statham el volt szálva magától, celeb felárat kért[ Szerkesztve ]
-
Szlovi
senior tag
Öreg székelyt megkérdezi a riporter:
-Bátyám! Van-e maguknál rasszizmus?
-Há,rasszizmus az nincs,de igény vóna rea. -
bartucc
addikt
válasz Chaser #33694 üzenetére
Hát szépen indult a dolog, aztán kicsit csunyábban végződött. Amit módosítani kellett: az egyik oldalt, ahol a PCI-Ex sín van, le kellett csapni a műanyag keretet, és a lamellákat itt kicsit elhajtani(minimálisan), másik helyen viszont eléggé, a kondi miatt, egyébként még annyit kellett, hogy a lábak végéből levágni egy darabot. Vmiért búg egy kicsit, lehet nem tetszik neki fejjel lefelé? De tök könnyen kivitelezhető, tesztelem de alapon 48 fokos, egyébként meg 70 körül, sztem sok pasztát adtam neki.. (igen, nekem is a proszívó volt).
Szerk: Lesz kép is, egy win reinstall közbe kiszedem akkor
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
fero02
nagyúr
válasz Chaser #33684 üzenetére
Sztem az előerősítő résznél csak simán le vannak párhuzamosítva. Ha viszont van rajta bemenetválasztó, akkor ilyen nagy a csatornák közötti áthallás, vagy ennyire szar lenne az árnyékolás Érdekes cuccokat csinál ez a Genius...
bartucc: na mivel amit most csináltál csak gamma változat, ezért meg kell venned tőlem mind2 hűtőt és akkor meg fogod tudni csinálni a béta és a végleges változatot is.
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #33695 üzenetére
Volt egy blog pár hónapja, ott is ezzel a hűtővel oldotta meg a srác a problémát, de hogy milyen címen futott hát passz..várjuk a képeket
#33697 fero02: Az AC3 bemenetválasztó közös, csak van egy bemenet PC-nek, ez egy speckó egy kábeles, meg az rca más eszköznek. Még ha be lett volna kapcsolva akkor se érteném, de ki volt kapcsolva
szerk: Az biztos, hogy mikor régebben szenvedtem a live-val, az elhalkulást többek között az is okozta, amikor be volt kapcsolva a dvd, ha áramtalanítva van nincs gond, de standbyban is halkul a center rőle pc-ről...ez legyen a legnagyobb bajuk
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #33698 üzenetére
Na a várva "várt képek"(a minőségért elnézést, itthon csak teló akadt a kezembe, ami jobb képet csinált volna, a k660i, de mint kiderült nem a legjobb a minősége...)
A hátoldal, két mezei csavar a rögzítés:
A történet: az átalakítás oka a kondenzátorok elhelyezkedése, vmint a pci-ex sinhez közeli oldalhoz túl közel van a gpu, másképp nem érintkezett volna a hűtő elég nagy felületen vele. Ha kicsit kedvezőbb a kártya kialakítása, a négy láb kisebb megrövidítése után rögzíthető is, a lamellákba jól belerögzülnek a csavarok. Ha kell, töltök fel jobb képeket, gépen látom milyen rosszak lettek.
Teszteltem, alapjáraton 48-49 fokos, atitools szőrős kockájával max 70. Csak vmiért kicsit búgó hangja van kis fordulaton is a ventinek, lehet vmi venticsere lesz még...
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Kloss
őstag
Sziasztok!
8.5GB-os DVD-t hol/kinél lehet venni?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest