- Asztrofotózás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Madzag nélküli ollós klaviatúrát villantott a Keychron
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1 laptoppal / notebookkal - külső hangkártyák
- Mini-ITX
Hirdetés
-
Újabb robottaxis balesetekre derült fény
it Az USA biztonsági vizsgálatot indított a Waymo önvezető autói kapcsán, és újabb balesetekre derült fény.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Még két színben megcsodálható az ár/érték trónra pályázó Moto
ma A G85 külsőben és specifikációban is ígéretes.
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz SoundON #80556 üzenetére
llyen értelemben nyilván van valamilyen összefüggés, de nem a kH van hatással a GH-ra, hanem a karbonátok mennyiségének függvényében kicsapódó Ca és Mg ionok mennyisége is a GH részét képezi. De az egyik érték akkor sem számítható át a másikra, és a két érték lényegében egymástól függetlenül változik, azért nem érdemes ezt így együtt kezelni. Ráadásul a laikusok számára teljesen félreérthető.
Abból kell kiindulni, hogy van egy alacsony pH-jú, esővíz-szerű tiszta vizünk (RO) amiből kávés vizet akarunk csinálni. Ebben az esetben nem számít se a kiinduló GH, se a KH.
A másik lehetőség, hogy csapvizet lágyítunk, akkor pedig az a lényeg, hogy a KH értéket vigyük le ha magas, a GH pedig nem, csak a TDS érték számít és hogy azon belül egyébként mit olyat tartalmaz(hat) még a csapvíz ami elronthatja a kávé ízét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest