Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Dimaj #77612 üzenetére

    A jó kávéfőző vétele nem bonyolult, csak kicsi a keret. Olvasd el az összfoglaltót ha van időd, és kiderül miért nem ajánlunk mást ennyi pénzért. 12k a brikka, 15k körül egy DeLonghi kg79 őrlő (lehet nem Up to date az ár,de nagy különbség vsz nincs) és jobb kávét tud inni mint eddig. Ez vsz igaz akkor is ha a fenti pumpás gépet veszed, de akkor darálóval már túl vagy a kereten plusz a darálás finomsága, tömörítés stb már annyi változót dob be, hogy anyukád előbb utóbb a szekrény mélyére süllyeszti az egészet. Ha nem veszel darálót akkor az előre darált kávét fogja inni, amiben a rossznyelvek szerint nem csak kávé van. Ha tejjel issza a kávét akkor egy Bialetti Mukka Express nagyon jó ötlet, szüleim is örültek neki, és használák sokáig.

    Kapszulás olyan mintha Provident hitellel lepnéd meg. A gép olcsó, és ihatsz rossz kávét sok pénzért. Csak ellenségemnek vennék.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák