Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Soma01 #30370 üzenetére

    az a faema family az egyik legjobb otthoni kisgép. sokkal jobban akarnám az elődjét, ami nem alumínium, hanem rézbojlerrel szerelt (onnan is meg tudod különböztetni őket, hogy az alubojlereseknél a gőzt egy csúszka-karral állítod, míg a régi rézbojleresnél egy nagy, fekete tekerőgombbal), viszont azok általában 80-85e ft körül szoktak menni pid-elve (a pid-hez ragaszkodj, nem éri meg megspórolni semmiképp).

    ha nem akarnád átszínezni, azt mondanám, hogy alkudj meg mesterrel, eleve itt is fórumozik. színezve (fogadjuk el a +10e ft-ot) kicsit határeset az ár már sajnos, 75e ft-ra én már rádobnám azt az 5-10e ft-ot a rézbojlerért. illetve tamper is kelleni fog még hozzá, arra számolj +5e ft-ot.

    viszont utána egy ilyen gép konkrétan egy életen át kiszolgál, ha karbantartod (ha nem, akkor is, a sírból is felújítható, mert van hozzá alkatrész), illetve össze sem lehet hasonlítani a kávéját az ilyen delonghi izékkel. és ezt nem sznobságból, tapasztalatból mondjuk (apámnál egy krups "hasított", hát rémálmaiban jön elő néha).

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák